Rochia perfectă pentru Revelion le face pe doamne și domnișoare să ia la rând magazinele, chiar și pe ultima sută de metri. Bugetul nu e deloc limitat, mai ales că este vorba de marea petrecere dintre ani, acolo unde fiecare își dorește să atragă toate privirile. Unde mai pui că pe lângă haine, lenjeria roșie nu trebuie să lipsească. Goana după cumpărături încă nu s-a terminat. Magazinele au fost luate cu asalt și astăzi de domnișoarele în căutare de rochii pentru petrecerea dintre ani.

Iar bugetul e destul de generos pentru o rochie pe care o va purta doar o noapte.

Citește și: Revelionul last minute costă o mică avere! Turiștii care încă nu și-au făcut planuri mai au timp să rezerve o cameră

„În jur de 200 de euro și arată spectaculos, cum ar trebui să arate orice ținută de Revelion”,

a declarat o tânără.

Ce buget și-au alocat româncele pentru ținuta de Revelion? 

Tot spre același buget se îndreaptă și Mihaela, care încă nu și-a găsit ținuta perfectă. „Mai mult de 1.000 de lei n-aș da pe o rochiță. Aș da 1.000 de lei dacă e frumoasă rău și mi-ar plăcea. Deci, să fie neagră și simplă, un detaliu așa micuț și atât”,

a declarat tânăra.

Pe lângă rochie, ea trebuie să mai asorteze și încălțămintea. „Mă gândesc la niște sandale, tot așa cu sclipici ceva, dar dacă rochia e neagră mi-aș lua sandalele albe așa, să fie un clasic, să nu dau greș. Aș da șapte sute de lei maxim”, a mai spus Mihaela.

Andra caută o ținută care să îi scoată trăsăturile în evidență.

„O rochie super simplă. După gustul meu trebuie să fie mulată, să mi se vadă formele și așa super simplă. Mi-am luat lenjerie roșie. Am dat un milion jumătate”, „Sunt deja pregătite hainele de acasă, doar lenjeria a fost cumpărat astăzi. Lenjerie roșie și bani la sutien. În jur de o sută de lei lenjeria”, au mai spus româncele. Să porți roșu în noaptea de Revelion este o superstiție veche.
Roșul simbolizează viață, putere, dorință și dragoste.