De Anul Nou 2024 este ocazia ideală pentru a le trimite celor dragi cele mai frumoase urări și felicitări. Noaptea de trecere dintre ani este una specială, pe care o petrecem alături de cei dragi și ne punem dorințe, care se vor împlini în anul care urmează. Acum este momentul să transmitem mesaje de Anul Noul pentru familie, prieteni sau chiar colegi de serviciu. Pentru a fi mult mai ușor să îi surprindeți pe cei dragi cu mesaje speciale de Revelion, în continuarea articolului o să descoperiți unele dintre cele mai frumoase urări

și felicitări pe care le poți împărtăși cu cei dragi în acest început de an!

Urări și Felicitări pentru Anul Nou 2024. Cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi

Fie ca in noul an care vine cu pași repezi sa trăiești cu intensitate fiecare zi ca si când aceasta ar fi cea mai frumoasă perioada din viața ta. La mulți ani!

Cu gândurile noastre pline de iubire, vă urăm un An Nou luminos și plin de realizări.

Să fie un an în care să vă îndepliniți toate visele și să descoperiți noi oportunități!

Ultimele zile ale anului 2023 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2024 este aproape să-și deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii și împliniri! La mulți ani!

Lăsați o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze.

Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze și nimic să nu vă înnoreze „cerul” senin al vieții! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet și prosperitate.

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu rețetele succesului, alege ce ți se potrivește și pornește la drum cu încredere! La mulți ani! O viață împlinită și fericită!

Fie ca anul care începe să-ți aștearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluțe norocoase și îngeri bălai! Iar dorințele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulți ani!

Fie ca anul 2024 să îți dea nenumărate motive de a sărbători fiecare moment cu bucurie alături de cei apropiați. La multi ani!

De Revelion să sărbătorim noul început cu multa bucurie caci acesta ne deschide ușa spre noi posibilități.

La multi ani si petrecere frumoasa de Anul Nou!

Anul nou bate la ușă, răul facă-se cenușă, bucurii și sănătate, Domnul să vă dea de toate, și când nici nu vă gândiți, să fiți și mai fericiți! La Mulți Ani!

Este momentul să începi un nou capitol din viața ta. Anul care vine se așterne in fața ta precum paginile unei cărți care așteaptă cu nerăbdare sa fie scrisă.

Sper ca paginile sale să fie pline de amintiri de neuitat. La mulți ani!

Cu speranța că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2023, iți trimit o mie de urări de bine însoțite de îmbrățișări și îți urez un AN NOU FERICIT!

Citește și: Ce zile libere legale vom avea în 2024? Iată când vă puteți planifica vacanțele

Fie ca toate visele pe care le făuriți în aceste zile magice să se împlinească și drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire și belșug. La mulți ani 2024!

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, în jos cu înțelegere și în sus cu recunoștință! Speranța să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii și împliniri. La mulți ani!

Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiți să iei cu tine: voia bună, lumina în gând și veselia de altădată!

Noul an se așterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieți numai cu lucruri bune, împliniri și fericire pentru ca la sfârșitul volumului să-l citiți cu bucurie. Un An Nou fericit!

Mesaje și felicitări de Anul Noul 2024 pentru colegii de serviciu

Dragi colegi, vă felicit cu ocazia Anului Nou! Vă doresc ca volumul de muncă să fie mai mic, dar salariile mai mari, șeful să vă aprecieze și să vă laude, iar concediul să fie pe placul vostru și atunci când vreți voi. La mulți ani!

Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații și plin de succese. La mulți ani!

Dragi colegi, la mulți ani! Fie ca tot ce v-ați planificat pentru următorul an, neapărat să se realizeze. Norocul să vă însoțească mereu, să aveți reușite mari nu doar la muncă, dar și în viața personală. Un An Nou fericit!

Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierți mult mai ușor, să muncești cu mai mult spor! La mulți ani 2024!

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, în jos cu înțelegere și în sus cu recunoștință! Speranța să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii și împliniri. La mulți ani!

La mulți ani, dragi colegi. Îmi doresc ca prietenia noastră să devină mai puternică, să putem spune că la muncă avem o a doua familie. După orele grele de lucru să știm să ne odihnim frumos împreună, să ne relaxăm și să ne umplem de energie 

La mulți ani, dragii mei colegi. Ultimul an a fost uimitor, dar în ceea ce privește următorul, mă rog să fie și mai bine. Să înceapă noul an!

Anul trecut, am putut conta pe tine de multe ori! Îți mulțumesc că ai fost acolo și mi-ai ușurat viața profesională. Îți doresc un an nou fericit în cele 52 de săptămâni care urmează.

Dacă nu ai fi fost tu echipa mea, nu ar fi fost la fel anul trecut. Aduci lucruri grozave companiei noastre și nu pot fi mai fericit. Îți doresc toată măreția în anul care vine. Să ai un an strălucit și bucură-te de multă voie bună.

Vă apreciez pe toți pentru toate realizările din ultimul an. Fie că este vorba despre obiectivele voastre legate de muncă sau cele personale, a fost grozav. Pe măsură ce noul an se apropie, vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și dăruire. An Nou Fericit!