Guvernul dă mai multe libere anul viitor pentru bugetari. Spre exemplu aceștia vor avea până la șase zile libere consecutive de 1 mai, iar în total au fost stabilite trei mini vacanțe în mai, august și în decembrie.

„Anul viitor bugetarii vor avea mai multe zile libere, concret cu trei în plus. Dacă anul acesta au fost 15 zile libere, asta înseamnă că anul viitor vor fi 18.

De asemenea vorbim și despre trei mini vacanțe, prima dintre ele chiar în luna mai, atunci când este și Paștele. 1 mai știm deja că este zi liberă, însă pică miercurea, ceea ce înseamnă că și joi și vineri vor fi zile libere pentru a putea fi legate de weekend. Duminică este Paștele, iar luni este a doua zi de Paște. În total în luna mai vorbim despre șase zile libere pentru bugetari.

Citește și: Pentru mulți dintre români, alegerea între cash și card nici nu există. Avem cel mai ridicat nivel de sărăcie din Uniunea Europeană

Cea de a doua mini-vacanță este în luna august. Până acum știm că doar ziua de 15 august, adică de Sfânta Maria este liberă, doar că aceasta pică joia, ceea ce înseamnă că va fi liberă și ziua de vineri, pentru a face punte cu weekend-ul.

Din nou, alte patru zile libere pentru bugetari în luna august, iar cea de a treia mini-vacanță este în luna decembrie.

Citește și: Ce salariu are o secretară de scoală în România? Iată cât câștigă în fiecare lună!

Crăciunul și a doua zi de Crăciun pică miercurea și joia, deci și ziua de vineri va fi liberă pentru bugetari.

Alte cinci zile libere vedem în luna decembrie pentru bugetari”, a transmis Diana Buzea, reporter Kanal D.