Nu toți hotelierii de la munte au vândut pachetele pentru Revelion, iar turiștii care încă nu și-au făcut planuri mai au timp să rezerve o cameră. La unele unități de cazare prețurile sunt uriașe, având în vedere cererea foarte mare. La un hotel din Poiana Brașov, tariful pentru această vacanță depășește 30.000 de lei.

Citește și: Îmbulzeală la mall în a doua zi de Crăciun! Românii au dat iama în produsele tip fast-food

„Cel mai scump pachet l-am găsit la acest hotel de patru stele din Poiana Brașov. Prețul pentru doi adulți este de 33.602 lei. Vorbim despre patru nopți de cazare, cu mic dejun inclus. Aici ne arată că turiștii pot să meargă și la spa, la zona de fitness, la restaurant”, a declarat reporterul.

O mică avere trebuie să scoată din buzunar turiștii care plănuiesc să petreacă Revelionul la munte.

La o simplă căutare pe internet găsim o mulțime de oferte, iar vestea bună este că în multe unități de cazare mai sunt camere libere. Tarifele la cazare sunt ridicate și pe Valea Prahovei. La un hotel din Sinaia, pachetul pentru Revelion pornește de la peste 7.000 de lei.

„Este pachet de trei nopți, cazare cu demi-pensiune și petrecerea de Revelion, începând de la 7.125 de lei camera dublă fără balcon.

Mai sunt camere disponibile și rezervarea se poate face chiar pe site online”, a declarat managerul hotelului.

Există și hoteluri pentru toate buzunarele! Cât costă un hotel de patru stele din Azuga? 

Cei care vor să aibă grijă și de buget pot alege acest hotel de patru stele din Azuga, unde tarifele pentru vacanța de Revelion sunt pentru toate buzunarele.

„De la 3.500 de lei de persoană a fost pachetul de Revelion. Avem un pachet de patru nopți, cu pensiune completă, multe, multe surprize pentru copii, ateliere, piese de teatru și pentru cei mari seri tematice, discoteca anilor 80. De revelion avem chiar tematică Premiile Oscar”, a declarat proprietarul hotelului.

Pe lângă distracția din fiecare seară, turiștii vor avea parte și de multă relaxare.

Zona de spa este pregătită cu două saune, dar și o salină. Indiferent de locul unde se vor caza, cei mai mulți turiști își doresc zăpadă și multă distracție pe pârtii. În stațiunile de pe Valea Prahovei, dar și în Poiana Brașov, gradul de ocupare pentru vacanța de Revelion este de aproximativ 90%.