Imagini controversate vin dintr-o zonă de munte a județului Bistrița-Năsăud. Un preot care a vrut să ajute mai mulți tineri să ajungă la biserică a intrat în atenția polițiștilor. Reporterul Iulia Dumitrașcu a urmărit imaginile care au ajuns pe rețelele de socializare și a venit cu mai multe detalii despre subiect.

Citește și: El este Alexandru, preotul care a plecat la cer mult prea devreme! Duhovnicul a pierit într-un cumplit accident și a lăsat în urma lui doi copii

„În imagini se văd șapte tineri pe o sanie și alți trei pe schiuri. Cei 10 sunt trași de o mașină condusă de un preot. Acesta a postat videoul pe internet și a explicat că dorea să îi ajute să ajungă mai repede la biserică. Distanța era mare, iar gradele din termometru scăzuseră mult sub zero grade. Polițiștii s-au autosesizat după ce au văzut imaginile pe rețelele de socializare, iar acum agenții Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului fac cercetări.

Vor să stabilească dacă tinerii au fost puși în pericol și dacă modalitatea de transport aleasă de preot a fost una greșită sau nu. Momentan atât de aici”
, a declarat reporterul NEWSTIME.