Imagini incredibile au fost surprinse pe o trecere de pietoni din Bacău. O femeie a ignorat un agent de circulație și a traversat strada. A încercat apoi să fugă de două ori de polițist, dar a fost prinsă și amendată cu 495 de lei. Incidentul a avut loc pe strada Spiru Haret din municipiul Bacău, Agentul prezent în mijlocul străzii, care dirija și fluidiza traficul, a încercat să oprească pe femeia în vârstă de 43 de ani, dar a fost ignorat după o scurtă discuție.

Citește și: VIDEO Un polițist din Galați, lovit intenționat cu mașina de un șofer! Omul legii a ajuns în stare gravă la spital

Femeia parcă nu înțelege, îl ocolește pe polițist și o ia la fugă. Parcă șocat, agentul de circulație ezită câteva momente, după care aleargă și o ajunge din urmă pe trecătoarea neascultătoare. Explicațiile omului legii nu sunt înțelese nici de această dată de pietonul grăbit.

Polițistul nu se dă bătut și o prinde din nou pe femeia cu dor de ducă. Pentru gestul ei, doamna care nu a respectat indicațiile privind traversarea străzii a fost amendată cu 495 de lei, după ce și a periclitat integritatea fizică și a pus în pericol și ceilalți participanți la trafic.