Anchetatorii din Sunnyvale, California, au publicat imagini impresionante cu un jaf de proporții. Douăzeci de indivizi mascați au spart geamurile unui magazin de bijuterii și au furat tot ce au găsit. Paguba este uriașă, iar poliția a reținut doar cinci suspecți. Restul hoților sunt încă căutați.

Hoți înarmați au vandalizat și jefuit un magazin de bijuterii

Imagini spectaculoase au fost date publicității de anchetatorii de peste ocean care caută protagoniști unui jaf de proporții.

Cel puțin douăzeci de indivizi cu cagule și înarmați au spart un magazin de bijuterii și au furat o avere de acolo.

Cu fețele acoperite de cagule, indivizii cel puțin douăzeci la număr, au spart geamurile magazinului cu ciocanele și au năvălit printre vitrine. Au furat tot ce le a ieșit în cale, mai că nu a rămas vitrină să nu fie vandalizată, iar bijuteriile să nu fie furate.

Citește și: VIDEO Antalya, destinația preferată a turiștilor români pentru o vară de neuitat

Paguba nu a putut fi estimată, dar este una uriașă. Se pare că tâlharii ar fi avut și pistoale, însă nu s-a tras niciun foc de armă. Scenele s-au derulat pe 12 iunie, în Sunnyvale, California, însă imaginile au fost făcute publice abia acum. Atunci, polițiștii au reușit să prindă doar cinci tâlhari după o urmărire tensionată.

Anchetatorii încearcă să îi depisteze acum și pe ceilalți indivizi. Totodată bănuiesc că aceeași grupare ar mai fi dat un jaf tot la un magazin de bijuterii.