Astăzi, Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie Petrescu, a fost prezent la Curtea de Apel din Constanța pentru primul termen în dosarul Manăcerească. Procesul a început cu o amânare, avocații acestuia solicitând anularea mai multor probe din dosar. Arhiepiscopul este acuzat că ar fi acceptat să plătească un comision ilegal, într-o anchetă înregistrată, dar el respinge acuzațiile, numind oferta o mană cerească.

Amânarea procesului în dosarul de corupție Mânăcerească

Arhiepiscopul Tomisului a fost prezent astăzi la Curtea de Apel din Constanța, unde ar fi trebuit să se judece primul termen în dosarul Manăcerească. Teodosie Petrescu a ieșit îngândurat din sala de judecată și a permis să zâmbească abia în mașină când s-a crezut departe de camerele de filmat. Procesul a început cu amânare.

Citește și: VIDEO Tragedie în Iași. Trei morți într-un accident cu motocicleta, provocat de o traversare neregulamentară

Avocații săi cer anularea mai multor probe din dosar. Teodosie, vă reamintesc, că a fost filmat într-o anchetă recorder în timp ce accepta să plătească un comision dintr-o sumă importantă pe care Arhiepiscopia ar fi urmat să o primească de la buget.

Teodosie spune că în înregistrarea respectivă oferta ar fi fost o mană cerească. Acuzațiile de corupție au fost însă respinse de înaltul prelat.