Un accident teribil în județul Iași a dus la moartea a trei persoane, inclusiv a unui politician cunoscut pentru pasiunea sa pentru muzica populară. Un bărbat de 58 de ani a traversat strada neregulamentar, fiind lovit de o motocicletă pe care se aflau Paul, în vârstă de 44 de ani, și Mihaela, de 32 de ani. Toți trei au murit pe loc.

3 morți într-un accident cu motociclista și pieton care a traversat neregulamentar

A traversat strada fără să se asigure printr-un loc nepermis și așa s-a ajuns la o tragedie cu trei morți. Atât pietonul care a traversat neregulamentar, cât și două persoane aflate pe motocicletă au murit pe loc. Accidentul s-a produs în județul Iași, iar printre cei implicați se numără și un politician pasionat de muzica populară.

O cameră de supraveghere a surprins ultimele clipe din viața lui Paul și a Mihaelei.

Au fost filmați pe motocicletă la aproximativ un kilometru de locul tragediei. Imediat au intrat în localitatea Șcheia, unde un bărbat de 58 de ani ieșise din curte.

Citește și: VIDEO Tânăr român, mort în războiul din Congo. Strângea bani pentru o locuință și urma să se căsătorească

Motocicleta l-a lovit în plin pe localnicul de 58 de ani, a alunecat pe șosea apoi s-a izbit de un cap de pod.

Accidentul șocant a fost fatal pentru cele trei persoane implicate. Toate cele trei victime erau cunoscute în comunitate. Pietonul de 58 de ani era un bărbat săritor care își ajuta toți vecinii.

Pe motociclete era Paul de 44 de ani și Mihaela de 32, formau un cuplu și erau pasionați de motociclete. Bărbatul candidase pentru funcția de primar al comunei, unde s-a petrecut tragedia. Era pasionat și de muzica populară și cânta într-o formație.

Polițiștii au început o anchetă așa cum cere procedura, însă dosarul de ucidere din culpă va fi clasat pentru că toți cei implicați au murit.