Acuzații șocante sunt aduse unei mame care este încadrată ca militar activ, totul după ce femeia a mers de urgență la spital cu bebelușul ei de numai două luni. Toate informațiile din acest au fost prezentate de Claudia Constandiș, în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Citește și: Ea este Ștefania-Antonia, fata de 17 ani din Vâlcea care a dispărut fără urmă! Familia o caută cu disperare

„Femeia care este cadrul militar încă activ a ajuns pe data de 11 aprilie, la Spitalul de Pediatrie din Ploiești, cu fiul său de doar două luni în stare gravă. Acolo, medicii au constatat că micuțul a suferit mai multe leziuni, printre ele se numără fracturi la membre, dar și mai multe răni tăiate care ar fi fost cauzate cu obiecte ascuțite. Imediat, cadrele medicale și-au dat seama că acele răni nu ar fi putut surveni în urma unor accidente, care ar fi fost cauzate intenționat.

I-au sesizat pe polițiștii de la IPJ Prahova, care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală. Totuși, deși acest dosar a stat mai bine de cinci zile, la IPJ Prahova, el a fost declinat de curând către Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar București. Aici, procurorii au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a femeii cadru militar, iar aceasta a contestat măsura considerând că nu este necesar să stea în spatele gratiilor pentru ce a făcut.
Mâine (n. red. 18 aprilie) se va da un nou termen la Curtea Militară de Apel București, acolo unde se va stabili dacă femeia va rămâne sau nu în spatele gratiilor
”, a declarat reporterul NEWSTIME.