Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, și Emil Boc, primarul Clujului, sunt singurii politicieni care depășesc 30% în topul încrederii românilor. La mare distanță, pe locul trei se află un fost premier. Reporterul Iasmina Ardelean a venit cu toate datele în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Citește și: Klaus Iohannis, în joc pentru Consiliul European! Se fac aranjamente de putere la cel mai înalt nivel

„Mircea Geonă conduce topul încrederii în politicieni, cu 34 de procente, urmat la mică distanță de fostul premier și actualul primar al Clujului, Emil Boc. Surpriza vine odată cu locul trei, unde fostul premier Victor Ponta este mai bine cotat decât actualul șef al Executivului, Marcel Ciolacu. Dacă duminică ar avea loc alegeri prezidențiale, tot Mircea Geoană ar fi preferat de votanți, cu aproape 25%. La 10 procente distanță se află Marcel Ciolacu și Diana Șoșoacă, urmați de foștii premieri Nicolae Ciucă și Victor Ponta.

De menționat este și faptul că Emil Boc nu a fost introdus pe lista opțiunilor de vot. Important de spus este și că doi români din trei cred că țara merge într-o direcție greșită și doar unul din patru apreciază că direcția este una bună”
, a declarat reporterul NEWSTIME.