„Colega mea, Delia Săndulachi, a urmărit prognoza și avertizările emise de meteorologi. Delia, bună seara, ce urmează?”, a declarat Radu Andrei Tudor.

Citește și: Vremea extremă, la un pas să facă victime! Un microbuz cu 17 persoane a fost răsturnat de vânt la Galați

„Bun găsit tuturor. Ninsorile continuă în această zonă pentru încă 14 ore, dacă ne referim la codul galben valabil până mâine.

Astăzi, mai multe curse nu au avut cum să aterizeze pe Aeroportul din Iași, așa că au fost redirecționate către Suceava. Alte trei au fost anulate, iar patru zboruri au întârzieri. De exemplu, un avion care ar fi trebuit să decoleze spre Larnaca are o întârziere, atenție, de 845 de minute. Mâine, 9 ianuarie, 25de școli din județ vor fi închise din cauza ninsorilor. În total, 14 județe, adică peste șase milioane de români sunt sub această avertizare cod galben de ninsori, viscol și polei.
Vântul va sufla cu până la 70 de kilometri pe oră, iar ninsoarea viscolită va face ca vizibilitatea să scadă considerabil. Până mâine la ora 10 este valabilă această avertizare și, dacă în nordul Moldovei precipitațiile au fost mai degrabă sub formă de ninsori, în sudul acestei regiuni, dar și în Bărăgan și Dobrogea sunt șanse de ploi și lapoviță, asta înseamnă că s-ar putea forma polei pe carosabil, dar și freezing rain.
Momentan acestea au fost informațiile. La revedere”
, a declarat reporterul NEWSTIME.