Femeia le-ar fi trimis diverse mesaje cu tentă amoroasă, inclusiv în timpul serviciului, și nu mai puțin de16 persoane se consideră victime. În plus, medicul ar fi diagnosticat greșit mai mulți pacienți și este cercetat pentru malpraxis. Femeia de 41 de ani acuzată de hărțuire este medic radiolog la Spitalul Județean Oradea.

O doctoriță din Oradea a fost acuzată că își hărțuiește amoros colegele de muncă

Se pare că aceasta le trimitea colegilor diverse mesaje și filmulețe cu tentă amoroasă, atât în timpul, cât și în afara programului. Printre cele cărora le declara dragostea se află și șefa de secție cu 25 de ani mai în vârstă căreia i-ar fi compus și un poem.

Doctoriță ar fi postat inclusiv pe Facebook mesaje cu subînțeles pentru coordonatoarea sa. „ Eu te iubeam pur și simplu atât de curat, tu mă iubeai cu gândul înveninat.”

În total 16 colegi de pe secția de radiologie s-au plâns de comportamentul deviant al doctoriței și au acuzat-o de hărțuire. Scandalul cu iz sexual nu este însă singura problemă. Medicul este acuzat și că ar fi pus diagnostice greșite pacienților săi.

Chiar și așa spitalul nu a demis-o, iar colegiul medicilor i-a dat doar un avertisment. „Ieri și-a văzut de treaba a lucrat frumos, astăzi dintr-o dată a sărit a înjurat a urlat”.

Toți pacienții de pe coridor s-au sesizat și a plecat. „ S-au greșit diagnostice și de aceea noi ne am sesizat. Pe noi nu ne interesează de fapt viața ei privată sau ce face sau ce face cu noi”.  La rândul ei, doctorița se declară nevinovată și spune că totul este o răzbunare din partea șefei de secție.

Citește și: VIDEO Managerul Spitalului Sfântul Pantelimon reacționează, după apelul cutremurător făcut la 112 de fiica unei paciente

Cât despre postările cu subînțeles de pe Facebook, conducerea spitalului a refuzat să ne ofere un punct de vedere dar a dat asigurări că pe numele doctoriței a fost depusă o plângere penală și una la colegiul medicilor. Până la clarificarea situației femeia poate lucra în spital doar sub supravegherea superiorilor săi.