Un incident tragic a avut loc în Munții Bucegi, unde un urs a provocat decesul unei tinere de 19 ani pe traseul Jepii Mici. Cu toate că s-au făcut eforturi disperate pentru a o readuce la viață, din păcate nu s-a mai putut face nimic. Tânăra a fost tragic prinsă și târâtă în prăpastie de către animalul sălbatic.

O tânără de 19 ani a fost atacată de urs și trasă în prăpastie în Munții Bucegi

Scene de groază în Munții Bucegi o tânără de 19 ani a fost atacată de un urs pe un traseu marcat din Munții Bucegi și aruncată într-o râpă sub privirile îngrozite ale iubitului. Salvamontiștii au făcut publică această informație, că tânăra în vârstă de 19 ani a fost găsită fără suflare în Masivul Bucegi. Ea ar fi plecat în drumeție împreună cu iubitul ei.

A ajuns în zona Jepii mici din Munții Bucegi, iar acolo ar fi fost surprinsă de un urs, ar fi fost târâtă pe pământ câteva zeci de metri,

iar apoi ar fi căzut într-o râpă adâncă. Martor la aceste scene cumplite ar fi fost chiar iubitul fetei, spun sursele noastre.

Citește și: VIDEO Un inginer IT din București a profitat de fiica iubitei sale. Minora suferă de probleme psihice

El a fost cel care a sunat la 112, le-a dat salvatorilor locația exactă, iar mai apoi salvamontiștii din Prahova și jandarmii montani au plecat în căutarea tinerei.

Au ajuns în acea zonă și spre mirarea lor au observat că ursul încă dădea târcoale în locul în care se afla trupul neînsuflețit al tinerei.

S-a încercat inițial aducerea cadavrului tinerei cu elicopterul SMURD la baza muntelui, însă zona este foarte periculoasă este plină de vegetație, iar elicopterul nu poate să aterizeze, să coboare suficient de mult pentru a putea prelua cadavrul.

Ce a mărturisit iubitul fetei despre evenimentult tragic

Investigația privind tragicul incident din Munții Bucegi este în plină desfășurare, procurorii strâng dovezi și mărturii pentru a clarifica circumstanțele exacte ale evenimentului. Printre cei audiați se află și prietenul victimei, care a relatat cu detalii momentele tensionate din ziua în care au pornit spre cascada Spumoasa, situată pe valea Jepii Mici.

Citește și: VIDEO Mai multe note de trecere, mai puține medii de 10. Elevii nu au fost mulțumiți de rezultatele primite

„Inițial am vrut altceva dar ea a zis să facem traseul ăsta, am zis că urcăm până la cascadă, să avem o după amiază minunată. A fost neașteptat, am încercat să sperii ursul dar nenorocirea s-a întâmplat, preferam să fiu eu”, a spus prietenul tinerei.