Individul era stabilit la Berlin, iar cadavrul femeii a fost descoperit într-o pădure de la marginea orașului. După ce au omorât o suspectul s-a întors în România unde la scurt timp a fost reținut de anchetatori. Tăcut și cu ochii în pământ așa a fost adus la curtea de apel din Craiova individul de 32 de ani care și-a ucis și îngropat iubita în vârstă de 37 de ani. Cei doi plecaseră în Germania la muncă luna trecută.

O tragedie fără margini a avut loc în Germania

Individul își bănuia concubina că vorbea și cu alți bărbați, astfel că după un scandal monstru pe fondul geloziei a atacat-o pe femeie cu brutalitate, a bătut-o până când a lăsat-o fără suflare. Crima s a petrecut în Köpenick, un cartier de la marginea Berlinului. După ce a realizat ce a făcut, individul a târât cadavrul până în pădure aflată la câțiva kilometri.

Acolo a îngropat trupul neînsuflețit apoi a părăsit țara și s-a întors în România.

Citește și: VIDEO Distrugeri și disperare după inundațiile catastrofale. Călătoriile în Italia se recomandă să fie evitate

Acasă bărbatul și-a mințit rudele că tânăra l-a părăsit. Părinții lui au încercat să o găsească, dar nu au reușit așa că au dat-o dispărută pe fată. Anchetatorii români și germania au intrat pe fir, iar după o săptămână de cercetări au descoperit cadavrul femeii.

În tot acest timp criminalul nu a dat nimic de bănuit, ba chiar își chema prietenii la chefuri și grătare. Individul a fost arestat preventiv și este acuzat de omor. În următoarele zile va fi predat autorităților din Germania.