Totul s-a petrecut la piscina unui hotel de lux din Olimp. Din cauza numărului mare de persoane care acuzau stări de rău pe litoral s-a declanșat planul roșu de intervenție și au fost trimise inclusiv autospeciale pentru transport de victime multiple. Sunt imagini surprinse în parcarea unui hotel din Olimp.

Plan roșu la piscina unui hotel de lux din Olimp

Primele apeluri la 112 au raportat un număr mare de pacienți cu dureri de cap și vărsături, inclusiv minori, așa că zeci de salvatori s-au îndreptat spre adresa indicată. Doisprezece adulți și opt copii au fost evaluați în ambulanțele trimise la fața locului. Între timp, pompierii căutau sursa intoxicației. Toate indiciile au dus către una dintre piscine. „S-ar fi dat drumul la clor puternic”

Deși niciun turist nu era în stare gravă mai multe persoane au ajuns la spital. „Zece pacienți adulți și copiii au fost aduși aseară la Unitatea Primiri Urgențe, în urma unei expuneri accidentale la clor. Pacienții au fost preluați imediat consultați și în urma investigațiilor medicale, patru dintre minori au fost internați. Simptomatologia prezentat a inclus tuse vărsături și dispnee.”

Citește și: VIDEO Doi bărbați din Brașov s-au stins din viață, după ce au fost electrocutați în piscină. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

Evoluția a fost favorabilă astfel că trei dintre cei patru pacienți internați aseară au fost externați. Reprezentanții hotelului spun că au fost mai multe probe. Deși rezultatele nu au indicat depășiri recunosc faptul că este posibilă o problemă la una dintre piscine. Pompierii și reprezentanții DSP fac în continuare analize pentru a identifica sursa problemelor