Profesorii unei școli din Constanța au observat că unul dintre elevi a venit înarmat la școală. Descoperirea a fost făcut întâmplător, iar dascălii au cerut sprijinul poliției. Reporterul Raluca Săvastru a fost în direct și a venit cu toate detaliile în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Citește și: VIDEO Stupefiante găsite în ghiozdanul unui elev de 13 ani din Iași! Cine era, de fapt, dealerul?

„Incidentul a avut loc la o școală gimnazială din Constanța. Elevul de 14 ani avea cuțitul ascuns în rucsac. Arma a fost observată întâmplător, iar profesorii au sunat la 112. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Nu este primul incident de acest gen. Anul trecut, un elev a fost prins la școală cu o armă neletală, iar un altul a introdus în unitatea de învățământ un cuțit.

Tocmai din cauza incidentelor de acest fel s-a propus schimbarea legii, în așa fel încât elevii să poată fi percheziționați. Măsura nu a devenit însă legi, așa că profesorii susțin că sunt legați de mâini și de picioare. În plus, paznicii fie lipsesc din unele școli ori sunt prea puțini”
, a declarat reporterul NEWSTIME.