Imagini scandaloase au fost filmate într-o comună din Argeș. Șoferul unui microbuz școlar a fost filmat în timp ce a scos cu fort sa un elev din mijlocul de transport și l-a abandonat pe marginea drumului. 

Șoferul susține că elevul a avut un comportament deplasat, așa că l-a dat afară din mijlocul de transport 

„Șoferul s-ar fi enervat la culme în momentul în care băiatul de 13 ani ar fi început să facă gălăgie în microbuz.

Bărbatul povestește că tânărul l-ar fi înjurat și chiar ar fi murdărit scaunele microbuzului, iar acesta este motivul pentru care a decis să îl dea jos.

În imaginile surprinse și postate pe rețelele de socializare se vede că bărbatul îl smucește efectiv pe elevul de 13 ani, îl târăște pe culoarul microbuzului, iar mai apoi îl aruncă efectiv din mașină și îl abandonează pe marginea drumului, la aproximativ 6 kilometri distanță de casă.

Elevul și-a anunțat profesorii dar și părinții despre acest incident, însă în același timp și polițiștii s-au autosesizat și au pornit o anchetă.

Citește și: Și-a ucis soția cu sânge rece, după care l-a sunat pe tatăl femeii să îl anunțe! Gelozia bărbatului ar fi dat naștere scenelor de groază din Neamț

Oamenii legii dau dreptate șoferului, însă nu sunt de acord cu felul în care acesta a reacționat.

Polițiștii i-au amendat pe părinții elevului scandalagiu cu 500 de lei pentru că ei ar fi trebuit să se asigure ca băiatul să aibă o minimă educație atunci când iese în societate”, a transmis Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.