Soția lui, Roxana, ș-a așteptat la poarta penitenciarului cu o veste importantă, vor deveni părinți.  „Nu mă mai interesează sub nicio formă viața publică”, a mărturisit Radu Mazăre.

Pentru faptul că a oferit terenuri în Constanța și Mamaia, în schimbul cărora a primit 8 milioane de euro și peste 8 milioane de lei, Radu Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare cu executare într-un dosar documentat de DNA.

Norocul și sistemul judiciar din România i-au surâs, iar după ce a stat încarcerat efectiv doar jumătate din pedeapsă a fost eliberat. Bineînțeles, a avut sporuri adăugate de muncă în folosul comunității. Elaborarea unei lucrări științifice și absolvirea unui curs de specializare în plantă pentru a întruni cerințele legale de eliberare condiționată.

Citește și: VIDEO Păcănelele fentează legea! Cum reușesc să își desfășoare activitatea în continuare?

„Nu m-a speriat nimic, dar e suficient. Oamenii au o perioadă în viața, după aceea se apucă să facă altceva”, a mai spus Radu Mazăre.

La ieșirea din penitenciar, fostul edil al Constanței a fost așteptat cu multe emoții de Roxana, cea care i-a devenit nevastă chiar în închisoare, în anul 2019, la scurt timp după ce a fost încarcerat.

Soția l-a anunțat că va fi tată

În urmă cu patru luni, Radu Mazăre a mai primit o veste importantă de la soția lui. Ea a rămas însărcinată la una dintre vizitele conjugale din închisoare cu primul copil al cuplului și sunt în extaz cu o astfel de veste.

„Am venit să îmi iau soțul, să stăm și noi liniștiți, să avem o viață fericită.

Da, o să-l pup evident, chiar dacă eu veneam săptămânal să îl văd, altul e sentimentul când știi că nu se mai întoarce acolo și merge cu tine acolo. Vrea și el să aibă o viață liniștită că destul a fost zbuciumat”, a spus partenera lui Radu Mazăre.

Citește și: Nervi întinși la maxim pentru cei care s-au întors în Capitală cu trenul! CFR a avut 90 de minute întârziere: „Mare mizerie și bătaie de joc!”

 Radu Mazăre a mai cerut să fie lăsat liber și în urmă cu 10 zile. Atunci magistrații de la judecătoria Sectorului 4 i-au respins cererea pe motiv că trebuia și putea să dea dovadă de mai multă stăruință în muncă.

Astăzi, judecătorii de la Tribunalul Ilfov au apreciat că merită să îi fie pontate 568 de zile pentru munca depusă în penitenciar și cursul absolvit, ceea ce a dus la îndeplinirea perioadei necesare pentru a fi eliberat.