De această dată este luat în vizor un weekend la jumătatea lunii ianuarie, zile în care numărul deceselor ar fi fost mult peste medie.

Spitalul Pantelimon, nou val de morți suspecte

Spitalul Sfântul Pantelimon se află din nou în centrul unui scandal imens, asta pentru că în spațiul public au apărut anumite informații care aduc acuzații destul de grave. Treizeci de persoane ar fi murit în doar 48 de ore în luna ianuarie.

În schimb, conducerea spitalului a dat asigurări că aceste informații sunt false și că doar 18 persoane au decedat în perioada 19-21 ianuarie. În ancheta desfășurată de Ministerul Sănătății datele au arătat că rata de deces în acest spital este de aproximativ patru persoane pe zi.

Citește și: Un bărbat a fost găsit mort în propria mașină, după ce mai mulți trecători au crezut că doarme. Totul s-a petrecut pe o stradă din Bistrița: „ Stătea în maşină acolo”

În schimb în acea perioadă din luna ianuarie rata a fost cu mult peste. Vă reamintim faptul că în urmă cu o lună, patru anchete au fost deschise, în urma acuzațiilor grave care s-au adus acestui spital. Mai exact, 17 persoane și-ar fi pierdut viața în doar patru zile, după ce li s-ar fi administrat în doar patru zile un tratament incorect.