Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost găsit fără suflare în propria mașină, pe o stradă din Bistrița. Trecătorii au crezut că doarme, astfel că nu au vrut să îl deranjeze. Cauzele morții sunt încă necunoscute.

Bărbat găsit mort, după ce s-a crezut că doarme în mașină

O descoperire șocantă a fost făcută pe o șosea din Bistrița. Un bărbat de 52 de ani a fost găsit fără suflare în propria mașină.

Cei care l-au observat în autoturism au crezut inițial că acesta se odihnește și nu au dorit să-l deranjeze.

Bărbatul se afla într-o mașină neagră, pe locul din dreapta, în față, în apropierea locuinței sale, conform informațiilor furnizate de observatornews.ro. Această întâmplare a atras atenția locuitorilor din zonă și a ridicat numeroase semne de întrebare cu privire la circumstanțele decesului.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 07:00. După ce a trecut mai mult timp de când individul nu s-a mai mișcat, oamenii au început să se alarmeze și au anunțat autoritățile.

Citește și: Ei sunt tinerii care și-au pierdut viața în cumplitul accident din Vaslui. Ionela și George urmau să se căsătorească în cateva zile

„- Ea a dat telefon la poliţie, că l-a văzut pe omul ăla în maşină.

Stătea în maşină acolo.

- Eu am trecut pe aici acum o oră, eu nu l-am văzut în maşină. Eu pe lângă maşină am trecut dar nu m-am uitat, n-am văzut. Am recunoscut maşina, a mai fost pe aici maşina, dar pe om nu", au declarat martorii.

„- Nu mi-am luat seamă că doarme sau ce se întâmplă.

Deci nu pot să cred, nu mi-a venit să cred. Circula foarte des prin zona asta, dar mă miră faptul cum nimeni nu a mai observat", a mai spus cineva.

Autoritățile au început ancheta

Moartea bărbatului ridică multe semne de întrebare pentru anchetatori. Cheile autoturismului erau pe scaunul șoferului, însă mașina era încuiată, astfel că echipajele de intervenție au fost nevoite să deschidă forțat vehiculul pentru a ajunge la bărbatul inconștient.

Citește și: Cine este românca condamnată la 23 de ani de închisoare în Italia? Nicoleta a omorât bărbatul de care avea grijă

Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru a determina circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului.

„Am intervenit prin înlăturarea portierei din spate pentru a crea acces spre victimă, iar ulterior am predat-o echipajului de terapie intensivă, care a început protocolul de resuscitare. Negativ", a declarat Cosmin Fizeșan, ISU Bistrița-Năsăud.