Judecătoarea Ancuța Popoviciu a solicitat transferul la Judecătoria Constanța, complicând dosarul accidentului produs de Vlad Pascu. Acuzată de atitudine nepotrivită de către rudele victimelor, Popoviciu ar putea finaliza procesul la Mangalia pe 23 mai sau amâna cazul, lăsând decizia unui alt judecător.

Transferul Judecătoarei Popoviciu complică procesul lui Vlad Pascu

Judecătoarea Ancuța Popoviciu aruncă în aer dosarul accidentului produs de Vlad Pascu. Totul, în săptămâna în care ne așteptam la ultimul termen din proces.

Femeia, acuzată în repetate rânduri de rudele studenților morți că a avut o atitudine cinică și nepotrivită, a solicitat transferul la judecătoria din Constanța. 

Raluca Sevastru, corespondent: „De pe 1 iunie Ancuța Popoviciu devine angajat a Judecătoriei Constanța. Ce se întâmplă acum cu dosarul accidentului produs de Vlad Pascu? Pe 23 mai, Ancuța Popoviciu va conduce un nou termen în proces la Mangalia. Teoretic după audierea a 2 martori,  judecătoarea ar putea închide procesul rămânând în pronunțare. 

Citește și: VIDEO Tânără din Făgăraș, ucisă de iubitul dependent de substanțe. Motivul ireal care a dus la acest gest

Apoi, în 8 zile ar trebui să anunțe decizia și să întocmească motivarea înainte de transferul la Constanța. Un termen extrem de scurt. Al doilea scenariu este legat de o posibilă amânare la procesul de joi.

Cu alte cuvinte, Popoviciu ar putea pasa responsabilitatea. În acest caz apar alte două variante, fie dosarul este preluat de un alt judecător care face ultimele audieri,  fie procesul seria,  iar aflarea unei sentințe se îndepărtează și mai mult.”