În Japonia, o lingură electrică revoluționară de 60 de grame a fost lansată pe piață. Fabricată din plastic și metal, aceasta utilizează impulsuri electrice pentru a îmbunătăți gustul mâncării, eliminând necesitatea adăugării de sare.

Lingura magică folosită pentru slăbit

În Japonia s- a inventat o metodă revoluționară de slăbit. Lingura electrică specială a fost scoasă pe piață. Are numai 60 de grame, iar inventatorii au obținut deja un premiu Nobel.

Citește și: La ce operație estetică ar apela Oana Roman? Multe femei se confruntă cu problema asta după ce slăbesc: „E singurul complex pe care îl am”

Cercetătorii susțin că noua lingură fabricată din plastic și metal funcționează pe bază de impulsuri electrice și ajută la o alimentație mai sănătoasă prin faptul că îmbunătățește gustul preparatelor. Practic nu mai este nevoie să pui sare iodată în mâncare, căci lingura de automat acest gust alimentelor. 

Citește și: Dietele cu ozempic au împânzit internetul. Cei care folosesc medicamentul fără să aibă diabet se expun la adevărate riscuri: „Își pot pune chiar viața în pericol”

Prețul este de o 127 de dolari, iar producătorul speră ca în cinci ani să ajungă să vândă în jur de un milion de bucăți.  Invenția a câștigat deja un premiu Nobel care recompensează cercetările neobișnuite și uneori chiar amuzante.