Cristina Spătar trăiește o adevărată dramă. Vedeta a avut mereu un corp sculptat și o talie de viespe, pe care are de gând să le păstreze cât mai mult timp. Pentru că are foarte mare grijă de modul în care arată și de corpul ei, Cristina Spătar este extrem de dezamăgită pentru că nu poate ajunge la dimensiunile pe care și le dorește.

Chiar dacă nu este sub nicio formă o persoană supraponderală, vedeta spune că s-a ales cu câteva kilograme în plus în perioada pandemiei, kilograme de care nu poate să scape

nici în prezent, chiar dacă depune eforturi considerabile în acest sens.

Artista a dezvăluit că a încercat toate soluțiile posibile pentru a se întoarce la dimensiunile pe care le avea cu câțiva ani în urmă, însă rezultatele întârzie să apară. Chiar dacă face sport și a apelat la mai multe tratamente, solista nu a pierdut kilogramele care o sâcâie, astfel că este dezamăgită, în special pentru că nu mai poate să poarte o parte din hainele care îi plac atât de mult, a mai povestit ea. 

Citește și: Cristina Spătar nu voia să se căsătorească din nou! Dezvăluirea făcută abia acum, la două luni de la nuntă: „El a insistat. Îți spun sincer, nu mi-am dorit”

„Fac (n.r. sport), mă străduiesc. Eu am niște kilograme luate de ceva timp. Am pus niște kilograme din pandemie. Chiar am luat șase kilograme. Bine că știu cum să îmbrac, să le acopăr.

Am noroc că sunt înaltă, am încheieturile subțiri, statura.

Nu mă simt confortabil. Am atâtea haine elegante la care aș mai reveni, dar nu mai încap în ele. Se închide fermoarul mai greu și nu e confortabil. Am încercat toate tratamentele și foarte puține au rămas de încercat. Merg la sală de trei ori pe săptămână și ne ocupăm de toate. Nu mănânc nimic toată ziua și când ajung seara în bucătărie… Nu fac fasting, dar la mine cred că funcționează foamea(…) El (n.r.

soțul) îmi dă prăjituri (n.r. râde). Atunci când o să revin la greutatea mea, o să fie bine”, a declarat Cristina Spătar, în cadrul unei emisiuni TV.