Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit în vara acestui an, iar de atunci cei doi radiază de fericire. Cântăreața în vârstă de 51 de ani este răsfățată de soțul ei, care o surprinde mereu cu cele mai frumoase cadouri. De Moș Nicolae, Cristina Spătar și-a luat urmăritorii prin surprindere după ce a postat pe pagina ei de Instagram cadoul primi de la soțul ei. Vedeta a primit o geantă care valorează mii de euro, pe care a mărturisit că și-a dorit-o de foarte mult timp.

Citește și: Cristina Spătar nu voia să se căsătorească din nou! Dezvăluirea făcută abia acum, la două luni de la nuntă: „El a insistat. Îți spun sincer, nu mi-am dorit”

În cadrul unei emisiuni televizate, artista a mărturisit că inițial nici nu a vrut să posteze cadoul în mediul online, însă prietenele ei au convins-o. Cristina Spătar pusese de mult timp ochii pe această geantă, iar soțul ei a reușit să o surprindă cu ea chiar de Moș Nicolae.

„Una dintre piesele pe care mi le-am dorit. Am fost la Roma și când a văzut ce coadă era, nu te lăsa să intri. Eu n-am vrut să fac public lucrul acesta, însă am avut prietenele care mi-au zis să postez.

Da, e un cadou superb. Să moară dușmanii. Nu știam că vine. El așa face, se pricepe la surprize frumoase.

De Revelion trebuia să plecăm în Dubai, dar ne-au convins prietenii să mergem cu ei la Gura Humorului”, a declarat Cristina Spătar, la o emisiune TV.

Cum s-au cunoscut Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu: „Nu a fost nimic premeditat” 

Cristina Spătar nu se află la prima căsnicie. Ea a mai fost căsătorită cu Alin Ionescu, alături de care are doi copii.

În luna iunie a acestui an, Cristina Spătar și Vicențiu Moraru s-au căsătorit, iar evenimentul fastuos a avut loc la Râmnicu Vâlcea, orașul natal al noului soț. Invitată într-o emisiunea, Cristina Spătar a mărturisit că și-a cunoscut noul soț în cadrul unei ieșiri în oraș, alături de mai mulți prieteni. Ea a dezvăluit că nu se aștepta să se îndrăgostească atât de tare și nici nu avea în plan să îmbrace din nou rochia de mireasă, însă Vicențiu a cucerit-o cu simțul umorului.

„Ne-a făcut cunoștință la o masă, nu a fost nimic premeditat. Și întotdeauna mă făcea să rad, de câte ori ne vedeam, mă făcea să rad. Deci are simțul umorului, nu are treabă”, a declarat Cristina Spătar, pentru un post de televiziune.