Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit pe 24 iunie 2024, iar la nunta fastuoasă au fost aproximativ 500 de invitați. Nunta celor doi a fost una dintre cele mai mediatizate în acest an, iar evenimentul a fost unul grandios, unde invitații s-au distrat pe cinste. Celebra cântăreață i-a uimit pe toți cu ultimele ei dezvăluiri, la nici două luni de la nuntă.

Citește și: Cristina Spătar, pe mâna medicilor înainte de nuntă! Vedeta a apelat la soluții disperate pentru a scăpa de câteva kilograme: „Nu mai puteam să mă ridic”

Artista se înțelege de minune cu noul ei soț, dar și cei doi copii ai săi: Albert și Aida, fiind surprinși foarte des împreună, ca o familie. Vestea că urmează să se căsătorească i-a uimit pe toți fanii Cristinei Spătar, iar vedeta a recunoscut recent că nu își dorea să se recăsătorească. Artista a divorțat de fostul soț și tatăl copiilor ei în anul 2016 și nu mai avea dorința de a fi din nou mireasă.

Se pare că Vicențiu Mocanu a insistat asupra nunții și i-a dat din nou speranță Cristinei Spătar că nu toate căsniciile ajung la eșec.

„Daaaa, a fost foarte rapid. El și-a dorit foarte tare, chiar nu știu de ce s-a grăbit. Nu mi-am dorit deloc nuntă, nu mi-am dorit să mă căsătoresc. El a insistat. Îți spun sincer, nu mi-am dorit, pentru că nu mai am așteptări la vârsta asta, după eșecul dinaintea lui.

Eu am divorțat în 2016 și am rămas cu doi copii să mi-i cresc singură. Nu a fost tocmai ușor, dat fiind faptul că nu am avut niciun suport din partea fostului soț. Absolut niciunul. A mai venit și pandemia, și uite-așa...”, a declarat Cristina Spătar, pentru Viva.ro.

Motivul pentru care Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu nu locuiesc împreună: „Facem naveta”

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au dorit și s-au grăbit să facă nunta, însă nu sunt la fel de aventuroși în ceea ce privește mutatul. Toată se aștepta ca cei doi să locuiască împreună după nuntă, însă se pare că au alte planuri. Invitată într-o emisiune TV, celebra cântăreață a recunoscut că locuiește în continuare în Crevedia și face naveta în Vâlcea, acolo unde locuiește soțul ei.

Ea a subliniat faptul că este mult mai „fain” așa, semn că nu se grăbesc să facă și acest pas, iar weekendurile le petrec mereu împreună. 

„Nu m-am mutat la Vâlcea. Locuiesc în continuare în Crevedia și facem naveta. O dată pe săptămână merg eu acolo, în weekenduri vine el aici. Cred că e mult mai fain așa”, a declarat Cristina Spătar la o emisiune TV.