Cristina Spătar trăiește o viață de basm. Artista și milionarul Vicențiu Mocanu formează un cuplu de aproximativ doi ani de zile iar în vara anului 2023 cei doi îndrăgostiți au făcut marele pas și și-au unit destinele.

Milionarul din Vâlcea i-a făcut mai multe cadouri spectaculoase vedetei pe parcursul timpului, însă de departe printre cele mai memorabile daruri se numără blocul, complexul de vile și mașina de lux pe care solista le-a primit din partea partenerului său de viață milionar.

Vedeta este foarte mulțumită de viața pe care o are și nu duce lipsa banilor, însă a mărturisit că este chibzuită și încearcă să nu facă prea multe cheltuieli iresponsabile. Chiar dacă are o situație financiară de invidiat, cântăreața spune că adevărata fericire vine tot din lucrurile mici, care nu presupun cheltuirea banilor, precum timpul petrecut alături de alesul inimii sale și de copii.

„Nu-mi lipsește nimic. Am vreo două-trei carduri pe care le folosesc, sunt la discreția mea, mulțumesc lui Dumnezeu. Eu sunt o fată economă, nu cheltui atât de mult, pot să mă numesc cucoană în casa mea, cum zice Aida. Copiii, muzica mea (…) Vorbeam înainte când de important este să îți faci meseria și să simți că ești apreciat pentru ceea ce faci tu. Asta e cea mai mare satisfacție.

Să fii iubit și apreciat pentru muzica pe care o faci”, a spus vedeta, potrivit spynews.ro.

Cristina Spătar vrea să devină mamă pentru a treia oară? Vedeta a lămurit tot

Cristina Spătar și-a refăcut viața cu câțiva ani în urmă și, mai ales după ce a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, mulți dintre fanii vedetei au vrut să afle dacă solista și partenerul ei de viață se gândesc să își mărească familia. 

Iată însă că nu se pune problema de așa ceva. Cristina Spătar a dezvăluit că nu își dorește încă un copil. Vedeta are doi copii din căsnicia anterioară. La rândul său, soțul artistei are și el un băiat din altă relație. 

Citește și: Cristina Spătar nu voia să se căsătorească din nou! Dezvăluirea făcută abia acum, la două luni de la nuntă: „El a insistat. Îți spun sincer, nu mi-am dorit”

„Nu, în niciun caz, am doi copii mari, Albert e mai înalt decât tine, are 14 ani, Aida are aproape 12, cred că mi-e suficient. Vicky are și el un băiețel de 12 ani”, a spus cântăreața, pentru cancan.ro.