Oana Roman a fost întotdeauna vocală în ceea ce privește lupta ei cu kilogramele în plus. Fiica lui Petre Roman a slăbit în ultimii ani mai bine de 20 de kilograme și de multe ori a fost acuzată că și-ar fi făcut operație la stomac sau că își editează fotografiile. Vedeta postează des fotografii fără filtre și needitate în mediul online, pentru a le arăta urmăritorilor ei că nu are nimic de ascuns.

Citește și: Oana Roman, pregătită să iubească din nou? Ce le-a mărturisit vedeta fanilor ei: „Hai să stăm de vorbă!”

Mai mult decât atât, Oana Roman nu este nici adepta intervențiilor estetice. Ea a declarat de mai multe ori în mediul online că nu are de gând să apeleze la diferite operați pentru a se menține. Într-un interviu recent, fosta prezentatoare TV a dezvăluit că cel mai mult o deranjează gușa, cu care a rămas în urma procesului de slăbire.

Este o problemă cu care multe femei se confruntă după ce slăbesc, motiv pentru care apelează de multe ori la proceduri estetice.

„Am, toți avem (nr. complexe). Uite, gușa e un complex groaznic pe care îl am. Păi, acum mă pregătesc. E singurul complex pe care îl am real”, a declarat Oana Roman, în cadrul unui interviu pentru o emisiune televizată.

Cum a reușit Oana Roman să slăbească mai bine de 20 de kilograme: „Am fost acuzată”

Oana Roman a răspuns acuzațiilor că s-ar fi operat la stomac pentru a ajunge la kilogramele din ziua de astăzi. Vedeta neagă că ar fi apelat la bisturiu pentru a da jos kilogramele în plus, acuzații pe care le-a tot auzit în ultimii ani. Fiica lui Petre Roman a reușit să dea jos mai bine de 20 de kilograme prin alimentație sănătoasă și fasting.

Din cauza anumitor probleme cu care se confruntă, Oana Roman nu are voie să facă sport, motiv pentru care alimentația a fost aliatul ei cheie în lupta cu kilogramele.

„Eu o să vorbesc despre un subiect destul de controversat. Această modă din România a celor care își taie stomacul, toată lumea face operația asta, că au 10 sau 15 kilograme în plus. Mie mi se pare că este periculos, am înțeles că slăbești peste noapte.

Eu am fost acuzată că am făcut această operație ca să slăbesc, totuși, eu am slăbit, și nu am terminat încă, într-un an și jumătate. Dacă aș fi făcut această operație, rezultatele s-ar fi văzut într-o lună. Este această magie: mamă, îmi tai stomacul, într-o lună am slăbit 30 de kilograme. Eu cred că această intervenție se face în anumite condiții, dacă ai afecțiuni sau trebuie să slăbești un număr mare de kilograme.
Mie mi se pare că este periculos, am înțeles că slăbești peste noapte. Eu am fost acuzată că am făcut această operație ca să slăbesc, totuși, eu am slăbit, și nu am terminat încă, într-un an și jumătate. Dacă aș fi făcut această operație, rezultatele s-ar fi văzut într-o lună. Este această magie: mamă, îmi tai stomacul, într-o lună am slăbit 30 de kilograme. Eu cred că această intervenție se face în anumite condiții, dacă ai afecțiuni sau trebuie să slăbești un număr mare de kilograme”,
a declarat Oana Roman, pentru Ego Life.