Faleza din Eforie Nord a fost scena unui scandal între mai mulți indivizi băuți care s-au lovit scan ring printre turiștii speriați. În urma confruntării, trei persoane au ajuns la spital. Ar fi vorba chiar de agresorii care au fugit din salon crezând că își pierd urma în acest fel. Vă avertizez urmează imagini ce pot avea un puternic impact emoțional. Totul a pornit de la câteva saltele gonflabile închiriate.

Indivizii ar fi trebuit să plătească în plus pentru că au depășit termenul inițial. Au refuzat și așa s-a ajuns la bătaia generală de pe faleza din Eforie Nord. Scandalagii au continuat confruntarea și la o terasă din apropiere. Pe imaginile surprinse de martori se vede cum două femei care au copii în brațe încearcă să îi potolească pe scandalagii, dar aceștia nu se dau duși. Inițial trei indivizi au tăbărât pe un alt bărbat, dar acesta și-a chemat ajutoare.

La finalul confruntării, trei persoane au ajuns la spital. Ar fi vorba chiar de cei care au pornit scandalul doar că au fugit din salon crezând că își fac pierdută urma. Polițiștii spun însă că i-au identificat și au deschis un dosar penal.