Anchetatorilor din Teleorman le-au trebuit câteva zile să ia primele măsuri, după ce „faraonul din Buzescu”, care a blocat toată localitatea cu nunta fiului său. Socrul mare și-a petrecut noaptea după gratii, fără porci la proțap și departe de bolizii pe care i-a scos la defilare pe străzi. Este acuzat că a pus cortul și alte ornamente în mijlocul drumului.

Citește și: VIDEO Noi detalii despre răfuiala dintre clanurile de la Bălteni! Sângerosul conflict ar fi pornit de la o fată

La 3 zile după nunta cu fală, care a blocat o întreagă localitate din Teleorman, polițiștii au găsit țapul ispășitor. Socrul mare a fost reținut, acuzat că ar fi instigat la blocarea drumului.

„Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul ar fi solicitat amplasarea cortului și a ornamentelor specifice evenimentului, a scenei și recuzitei în apropierea locuinței din localitatea Buzescu, unde a fost organizată nunta, fapt ce a perturbat major traficul rutier”,

a precizat Daniela Pășu, purtător de cuvânt IPJ Teleorman. 

Ce s-a întâmplat cu socrul mare de la nunta din Teleorman? 

Bărbatul nu a stat pentru multă vreme după gratii, ci a fost eliberat pe bună dreptate, spun cei din Buzescu. N-ar fi făcut rău nimănui, doar ar fi respectat datina care-i deja o lege nescrisă în localitatea înțesată cu palate cu turnulețe și lei din aur.

„A fost o nuntă ce altceva să fie. Ce, n-a mai fost nuntă sau ce? Nu înțeleg ce scandal. A fost 5 minute nunta, ce a trecut cu ăla și cu tot ăla și acuma ne băgați la toate televiziunile. Ne-ați văzut mai proști în comuna asta? Așa e la noi, se face nuntă, s-a dus și a cerut fata de la tatăl ei și a avut doi miei și acolo două baxuri de vin și ne-ați băgat la toate televiziunile(...)

Am omorât pe cineva? Ne-am certat cu cineva, ce am făcut? Poliția a fost ca să nu treacă cineva drumul sau să nu lovească cineva vreo mașină, pentru 5 minute unde a fost alaiul ăla. Care vă e treaba?”, a declarat una dintre femeile care au participat la nuntă. 

Bolizi de sute de mii de euro au defilat pe șosea, iar curcanii, porcii, chiar și un vițel viu ce au fost gătiți la proțap au fost plimbați întâi prin toată localitatea să se minuneze România.

„Muritorii de rând” de prin comună au privit cu jind alaiul prosperității. 

Inițial, polițiștii din Teleorman au deschis un dosar penal, dar nu au constatat să fi fost tulburată ordinea și liniștea publică. Ancheta e preluată acum de Parchet, iar socrul mare e cercetat în continuare, dar în stare de libertate.