Un individ a provocat un scandal în centrul Timișoarei și a fost imobilizat de trecători după ce a bătut doi polițiști locali. Incidentul a început în Piața Libertății, unde bărbatul distrugea burlanele unor clădiri. O patrulă de poliție locală, formată dintr-un bărbat și o femeie, a intervenit, dar nu a reușit să-l calmeze. Scandalagiul a atacat polițiștii cu pumnii și picioarele, iar mai mulți trecători au intervenit pentru a-l imobiliza.

Bărbatul care a agresat polițiștii locali în Timișoara este cercetat în libertate

Un individ care a făcut scandal în centrul Timișoarei a fost imobilizat de trecător după ce a bătut doi polițiști locali. Oamenii legii s-au luptat cu el, însă nu au reușit să îi facă față. În cele din urmă bărbatul a ajuns în fața procurorilor, însă aceștia au stabilit că scandalagiul poate fi cercetat în libertate.

Scandal a pornit în piața Libertății din Timișoara atunci când trecătorii au observat că bărbatul distrugea burlanele unor clădiri. O patrulă de la poliția locală formată dintr-un bărbat și o femeie a intervenit, însă nu a reușit să-l liniștească pe individ.

Citește și: VIDEO Incendiu devastator în Kuweit. Aproape 50 de morți

Cei doi au încercat să-l oprească, însă bărbatul a început să-i lovească, cu pumnii și cu picioarele.

După ce l-a lovit pe polițist mai mulți trecători au intervenit. În timp ce oamenii încercau să îl imobilizeze pe scandalagiu, polițiștii priveau bulversați întreaga scenă. O bătrână a luat imediat inițiativa și a început să le dea indicații celor de la locală. Individul a fost dus la secția de poliție și prezentat în fața unui procuror. După audieri, scandalagiul a fost lăsat să plece acasă și este cercetat în libertate.