Școala Gimnazială "Ovidiu Hulea" din Aiud a fost susținută în cadrul emisiunii "Bara la Bara" de Mihai Hînda. Având în vecinătate clădiri de prestigiu precum Cetatea, Muzeul de Istorie, Muzeul de Științele Naturii, Biblioteca Municipală, Colegiul Bethlen Gabor, Colegiul Tehnic, Școala Gimnazială „Ovidiu Hulea” a apărut și s-a dezvoltat chiar în centrul orașului, împlinind în anul 2024 100 de ani. Este o școală de prestigiu cu multe rezultate la Olimpiade și Concursuri Școlare atât la nivel de Municipiul Aiud, Județul Alba și Național.

Anunțul școlii câștigătoare a fost făcut în cadrul matinalului "Dimineața pe doi", prezentat de Greeg și Andrei Moga: "Medalia de aur merge la Școala Gimnazială "Ovidiu Hulea" din Aiud. Este o școală susținută de emisiunea radio "Bara la Bara" prezentată de Mihai Hînda. Ne bucurăm foarte tare. Cumva le este predestinat acest premiu deoarece împlinesc 100 de ani de activitate școlară. Este un cadou din partea tuturor ascultătorilor care v-au votat.

O să primiți niște panouri fotovoltaice de ultimă generație din partea prietenilor noștri de la Parapet", a conchis Andrei Moga, unul dintre prezentatorii matinalului.

Eforturile școlii sunt îndreptate, încă din primii ani de studiu, către crearea unui climat de armonie, toleranță și înțelegere între elevi (trebuie să spunem că în școala noastră învață elevi aparținând etniei rome, alături de români) și respect față de cadrele didactice.

Se urmărește, de asemenea, crearea în școală a unor condiții optime de predare și învățare prin îmbunătățirea bazei materiale existente și asigurarea unor condiții igienico-sanitare superioare.

În prim planul activității corpului profesoral stă diminuarea eșecului școlar, obținerea de rezultate bune la testările naționale și atingerea unor noi performanțe la concursurile și olimpiadele școlare.

După ce a renovat și dotat cu panouri fotovoltaice mai multe școli din România, Radio Impuls și partenerul său Parapet au continuat să investească în educație prin cea de-a V-a campanie care a devenit deja tradiție, Școala

Gimnazială "Ovidiu Hulea" din Aiud fiind dotată cu panouri fotovoltaice.