La patru zile de la alegeri, centralizarea voturilor s-a încheiat la Sectorul 1, unde candidatul PSD-PNL își revendică victoria cu o diferență de aproape șapte sute de voturi. Actualul edil, Clotilde Armand, solicită renumărarea voturilor, iar rezultatul final va fi publicat după rezolvarea contestațiilor. În Sectorul 2, primarul în funcție, Radu Mihaiu, a depus o plângere penală pentru coruperea alegătorilor

Scandaluri și contestații la Sectoarele 1 și 2 după alegeri

La patru zile de la alegeri se întrevede în momentul în care putem spune că vom avea rezultatele finale. La Sectorul 1 din Capitală candidatul PSD PNL își revendică victoria după ce s-a încheiat centralizarea voturilor. Actualul edil Clotilde Armand vrea în continuare ca voturile să fie renumărate.

În același timp la Sectorul 2 continuă scandalul. Lupta la Sectorul 1 s-a dat până la ultimul vot.

Centralizarea tuturor proceselor verbale s-a încheiat astăzi, iar candidatul PSD PNL a câștigat la o diferență de aproape șapte sute de voturi, însă rezultatul final va fi publicat abia după ce se rezolvă toate contestațiile, iar apele sunt departe de a se liniști.

Între timp, însă George Tuță se declară învingător și a anunțat că vrea să demareze procesul de preluare a mandatului. Primarul Sectorului 1 pune, însă sub semnul întrebării victoria contracandidatului.

Scandalul continuă la Sectorul 2 unde situația este încă tensionată.

Primarul în funcție Radu Mihaiu a depus o plângere penală privind corupere alegătorilor în mai multe secții de votare din sector. Și primarul Timișoarei Dominic Fritz a venit în capitală să și susțină colegii. Rezultatele parțiale indică faptul că Rareș Popincă, candidatul PSD PNL îl devansează pe Radu Mihaiu cu mai puțin de o jumătate de procent.