Deși cele două spitale la care a fost plimbat spun că nu a fost tratat ca o urgență și cere dreptate. Oamenii au depus mai multe plângeri penale și așteaptă rezultatul necropsiei.

„Cred cu tărie că dacă l-ar fi internat de la ora 9 seara când a ajuns la spital, pentru problema hepatic pe care o avea, toată lumea ar fi trăit astăzi și eu nu m-aș fi pregătit pentru înmormântare.”

Citește și: VIDEO Managerul Spitalului Sfântul Pantelimon reacționează, după apelul cutremurător făcut la 112 de fiica unei paciente

Cei doi copii și soția vor să afle dacă într-adevăr medicii nu au mai avut cum să îl salveze pe băiatul de 56 de ani. Fiica acestuia s-a întors din străinătate, iar familia a depus azi plângeri la toate instituțiile care pot verifica și stabili dacă pacientul a fost tratat corect sau vorbim de o eroare medicală.

„Vom merge până în pânzele albe. Nu ne lăsăm până nu aflăm tot adevărul. Cum a spus sora vrem să aflăm tot ce s-a întâmplat de când a fost transferat de la neurochirurgie la UPU”

Bărbat mort după 16 ore de așteptare

Vasile Munteanu a chemat ambulanța pentru dureri de spate și picior. A fost purtat la două spitale și abia după 16 ore în care a stat la urgențe, a fost internat.

A doua zi însă a intrat în comă și a murit.

Citește și: VIDEO Spitalul Pantelimon, nou val de morți suspecte! Se află din nou în centrul unui scandal imens

Investigațiile făcute au arătat că omul suferea de ciroză, dar nu ar fi primit niciun tratament.

„Cei de la UPU au făcut cred o mare greșeală lăsându-l agonizând pe un scaun.

Nu trebuie să se mușamalizeze  cazul, nu trebuie să se apere unul pe altul”

Reprezentații celor două spitale spun că au respectat protocoalele, dar rudele cred că omul a murit din cauza nepăsării.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Între timp se așteaptă rezultatul necropsiei.