Din acest motiv, vedeta alege să îi țină la curent cu majoritatea activităților pe care le face, iar acest lucru s-a întâmplat chiar în urmă cu puțin timp.

Se pare că aceștia i-a anunțat pe cei din mediul online că urmează să aibă noi locuințe pe care să le pună în vânzare, deoarece în momentul actual aceasta se ocupă de domeniul imobiliarelor.

Ce a mărturisit Deea Maxer, după ce a petrecut un weekend cu iubitul ei

Deea Maxer și iubitul ei, Robert Drilea, au petrecut un weekend de vis și au participat împreună la o nuntă, iar bruneta a prins chiar și buchetul. După ce au petrecut mai multe zile împreună, Deea Maxer s-a întors la muncă și le-a povestit celor care o urmăresc despre noile locuințe pe care le va vinde în curând.

Vedeta a mărturisit că cele mai multe locuințe de care se ocupă în momentul actual sunt în baza divorțurilor.

Citește și: Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, salvați din mijlocul apelor! Au plecat din Dubai și s-au întors de urgență în România

„Este abia 12:30 și deja o putem numi ziua divorțurilor la noi în agenție, nu de alta dar 90% din proprietățile preluate cu reprezentare exclusivă sunt în baza unor divorțuri.

Adică casele se vând în baza divorțurilor. Și până la urmă vorbeam cu colegii, ce motiv mai întemeiat să ai să vinzi o casă de cât un divorț în sine sau, mă rog, cresc copiii și e casă prea mare sau vin copiii și e casă prea mică”, a spus Deea Maxer, pe pagina personală de Instagram.

Cu ce se mai ocupă Deea Maxer? 

Se pare că domeniul imobiliarelor nu este singurul în care activează Deea Maxer, deoarece vedeta mai are și alte proiecte la activ.

Bruneta face parte și dintr-o categorie de cosmetice în cadrul căreia a reușit să avanseze foarte repede, acum ocupând funcția de manager.

Citește și: „Deea, eu și ei” Dinu Maxer a făcut anunțul, la aproape un an de la divorț! Artistul este extrem de fericit

„Anul acesta am întâlnit această oportunitate legată de această companie de cosmetice la care lucrez în prezent. Pe lângă muzică și viața artistică (…), îmi doream o activitate suplimentară, ceva în domeniul de frumusețe, beauty, eu fiind pasionată de make-up. Fac marketing online, deci practic lucrez în domeniul MLM, multi level marketing, am început ca și consultant al companiei și într-o lună am atins un record pe țară.

În nicio lună am ajuns manager în cadrul companiei.”,  a declarat Deea Maxer, în urmă cu ceva timp.