Băiețelul de patru ani s-a prăbușit de la peste zece metri înălțime, dar a scăpat miraculos cu viață. Copilul a fost găsit pe terasa de la etajul 1 al blocului. La scurt timp de la acest moment fericit din viața lor, Andreea și Valentina au fost la un pas să își piardă copilașul de patru ani. Dominic era doar cu bunica acasă într-un apartament de la ultimul etaj.

Copilul a rămas nesupravegheat câteva secunde și s-ar fi apropiat de fereastră de unde a căzut în gol de la zece metri înălțime.

Un copil de 4 ani a fost salvat, după ce a căzut de la 10 metri

Norocul a fost că băiețelul s-a prăbușit pe acoperișul unei terase. Căderea ar fi fost atenuată atât de sârmele de rufe de la etajele inferioare, cât și de la un strat de polistiren de pe terasă.

Mama micuțului a suferit un atac de panică atunci când a aflat. La fața locului au fost trimise mai multe ambulanțe, iar medicii l-au resuscitat cu succes pe Dominic. Băiețelul a fost dus apoi la spital.

Pacientul este conștient, prezintă multiple leziuni la nivelul extremității cefalice, dar și contuzii toraco abdominale, este stabil hemodinamic în curs de investigații. În curtea din fața blocului în care s-a produs incidentul s-au strâns zeci de vecini și apropiați.

Unii dintre ei au fost și acum două zile în același loc, dar pentru a fi martori la căsătoria părinților lui Dominic.

Citește și: VIDEO Pensionarii sunt de părere că legea după care le sunt recalculate pensiile nu este aplicată corect. Vârstnicii consideră deciziile eronate

Andreea și Valentin locuiesc în Germania și veniseră acasă special pentru nuntă. Ei mai au o fetiță în vârstă de zece luni.

Medicii din Buzău au decis ca băiatul de patru ani să fie transferat cu elicopterul la spitalul Grigore Alexandrescu din București. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul care putea avea urmări tragice.