Soțul ei a fost implicat într-un accident, iar ea a oferit primele declarații despre starea lui de sănătate. Iată ce a declarat!

Ileana Sterp și Daniel Aloman, care s-au căsătorit în 2019, sunt părinții a doi copii adorabili, Damir și Carla. Sora lui Culiță Sterp a oferit informații despre starea de sănătate a soțului ei, Daniel Aloman, după ce acesta a avut un accident cu ATV-ul, în urma căruia a suferit multiple fracturi.

Ileana Sterp a vorbit despre cum se simte soțul ei

Ileana Sterp a postat un mesaj în care le mulțumește celor care i-au trimis sute de mesaje de susținere. Ea a explicat că Dani a suferit un accident cu ATV-ul, în urma

„Mi-ați trimis sute de mesaje și vă mulțumesc pentru gândurile bune! Dani a suferit un accident cu atv-ul si are multiple fracturi, dar este în afara oricărui pericol, astăzi l-au externat.

Sunt momente grele pentru noi ca familie, dar încet și cu răbdare vom trece și peste asta. Zâmbesc şi mulţumesc Lui Dumnezeu că nu a fost mai rău”,
este mesajul postat de Ileana Sterp la secțiunea Story.

Citește și: Ileana Sterp, pusă la zid de fani pentru ce i-a scris Vlăduței Lupău: „Nu poți lăsa un asemenea comentariu!”

Ileana a anunțat pe rețelele de socializare că Dani va trebui să mănânce doar cu paiul timp de aproximativ o lună și a cerut sugestii de mâncăruri

care pot fi blenduite. Până acum, a preparat supe creme, griș cu lapte foarte lichid și supă de pui blenduită, dar caută opțiuni mai consistente. De asemenea, a menționat că intenționează să facă o supă cremă de năut.

„Dani va mânca aproximativ o lună doar cu paiul. Dacă cineva a mai trecut prin asta, vă rog să-mi dați idei de mâncăruri pe care le-ați preparat (trebuie totul blenduit).

Am făcut supe creme, griș cu lapte foarte lichid, supă de pui blenduită, dar mă gândesc la ceva mai consistent…Astăzi vreau să fac supă cremă de năut”, a mai spus Ileana pe rețelele de socializare.

Cei doi au vrut să meargă pe drumuri separate

Ileana Sterp a povestit că, înainte de a-și cunoaște soțul, nu își imagina că va avea o relație cu un bărbat mai scund decât ea și de altă religie.

Totuși, soțul ei, Dani, este mai scund și provine dintr-o familie ortodoxă. La începutul relației, aceste diferențe au creat discuții și chiar au dus la o despărțire temporară. Însă, în timpul despărțirii, Ileana și-a dat seama că religia nu este cea mai importantă și că își dorește prezența lui Dani în viața ei. Ea a mai menționat că nu se identifică cu o religie anume, ci se consideră un copil al lui Dumnezeu, având o relație personală cu divinitatea.

Citește și: Cum a reacționat Ileana Sterp, în legătură cu conflictul dintre fratele ei și Mara Bănică: „Mi se pare groaznic și lipsit de educație”

„Înainte să îl cunosc pe soțul meu eram foarte convinsă că nu o să am niciodată o relație cu un bărbat mai scund decât mine și de altă religie. Lucrurile astea s-au întâmplat. Dani este și mai scund și provine dintr-o familie de oameni ortodocși. Întra-adevăr, la începutul relației, am avut așa discuții pe tema asta. Eu înțeleg orice, îi înțeleg foarte bine crescutul într-o familie de ortodocși și cu educația respectivă. La un moment dat am luat decizia să ne despărțim, că nu merge. Ne-am despărțit câteva luni și în lunile astea mă gândeam tot mai mult la el. Îmi doream tot mai mult prezența lui și atunci am realizat că nu religia e cea care contează. Sunt întrebată foarte des ce religie sunt.Până în prezent am tot evitat să răspund întrebărilor, pentru că eu nu consider că fac parte dintr-o religie. Eu consider că sunt copilul lui Dumnezeu, că am o relație faină, pe care o simt zilnic, în orice secundă și cam atât.”, a spus Ileana Sterp.