Vlăduța Lupău a dat recent vestea că va deveni mămică pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut în cadrul concertului pe care l-a susținut la Sala Palatului, iar imediat după concert a postat și prima fotografie cu burtica de gravidă pe rețelele de socializare. În secțiunea de comentarii, celebra cântăreață a primit mii de mesaje și de felicitări.

Citește și: Vlăduța Lupău, la capătul puterilor! Cântăreața a dezvăluit abia acum prin ce a trecut: „Nu doresc la nimeni treaba asta”

Printre persoanele care au felicitat-o se numără și Ileana Sterp, dar care a stârnit un schimb dur de replici între fani. Internauții au pus-o la zid pe sora lui Culiță Sterp, iar mulți au criticat-o pentru că ar fi lăsat un mesaj interpretabil pentru multe alte femei.

„Mii de felicitări, Vlăduța! Dumnezeu dă după inimă!”, este comentariul lăsat de Ileana Sterp.

„Ce limitată poți fi, Ileana! Sunt femei care așteaptă copiii de 10 ani și pui un asemenea comentariu”, „Dacă Dumnezeu în viață ar da după suflet cred ca 90% din femei ar avea copiii, nu poți lăsa un asemenea comentariu”, „Ca și persoană publică trebuie să ai mai multa capacitate pentru a nu lăsa un comentariu interpretabil”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

Chiar dacă Ileana Sterp nu a reacționat în urma comentariilor negative primite, au existat mulți fani care i-au luat apărarea și care sunt convinși că nu asta a vrut să exprime prin intermediul mesajului.

„Nu cred că a vrut să jignească pe cineva totuși...”, „Cred ca nu s-a dus cu gândul la asta, a vrut doar să felicite și poate nu s-a gândit prea mult la exprimare”,

au mai reacționat internauții.

Vlăduța Lupău a anunțat sexul celui de-al doilea bebeluș: „O să fiu mamă de băiat!” 

Vlăduță Lupău este însărcinată cu al doilea bebeluș, iar vestea a dat-o după ce a trecut deja de primul trimestru de sarcină. Celebra cântăreață a anunțat și sexul celui de-al doilea copil, tot pe scena de la Sala Palatului.

Vedeta a fost ajutată chiar de fiul ei, Iair, să dea vestea cea mare. 

Vlăduță Lupău: Ca să nu mai fiți curioși oare ce îi, oare ce nu îi! Ce are mami în burtică, fetiță sau băiat?

Iair: Băiat!

Vlăduță Lupău: Să știți că atunci când am aflat această mare minune din viața noastră, l-am întrebat pe el așa, să vedem… oricât îi ziceam… fetiță, nici noi nu știam, dar el băiat, băiat, fără să-i zică

nimeni și cred că a fost singurul care a avut dreptate. O să fiu mamă de băiat! Și cei care aveți fete, o să fiu soacră mare, da?