Mașina era a prietenului său cu doi ani mai mare. Amândoi au fugit după ce au văzut ce nenorociri au provocat. S-au predat după patru ore și au fost reținuți. Băiețelul lovit a pierit pe loc, iar pe fetiță numai un miracol a salvat-o. Era cât pe ce să-i fie amputat piciorul.

Un copil de 9 ani a fost ucis de un teribilist la volan

Medicii s-au chinuit nouă ore să-l reconstruiască în timpul unei intervenții maraton. În tot acest timp rudele teribilistului cataloghează tragedia drept o joacă de copii. Sunt scene cumplite filmate la câteva secunde după teribilul accident. Copilul de nouă ani zace inconștient, iar un martor încearcă să îl resusciteze până vin medicii.

Fetița de șapte ani are piciorul prins sub mașina morții, urlă de durere sub ochii plini de lacrimi ai mamei. „L-am văzut pe cel mic pe jos, sora lui era sub mașină, mama lui era efectiv devastată.

Eu tremur și acum adică de aseară să văd chestiile astea și asemenea imagini îți rămân cumva în minte și nu le scoți foarte ușor. Nu vreau să știu prin ce trece mama lui”

Citește și: Tânărul care a ucis băiețelul cu mașina, în Pantelimon, s-a prezentat zâmbind la audieri. Mama micuțului era prezentă când a avut loc tragedia: „E în stare critică”

Între timp, individul de 17 ani care ar fi provocat groaznicul accident fuge mâncând pământul. În spatele lui e cel cu care era în mașină și care l-ar fi lăsat să conducă, e cu doi ani mai mare. Cei doi frați erau pe trotinete. Fuseseră în parc cu mama lor și se îndreptau spre casă. Era ora 19:30 când teribilistul minor, fără permis, ar fi intrat în viteză în parcarea din fața parcului Pantelimon.

A scăpat mașina de sub control, i-a spulberat pe cei mici și i-a izbit de celelalte autoturisme.

Pentru băiețelul de nouă ani medicii nu au mai putut să facă minuni. Pe sora lui au dus-o de urgență la spitalul Grigore Alexandrescu, inițial era vorba să-i amputeze piciorul, dar un miracol s a întâmplat peste noapte, după o intervenție de nouă ore specialiștii au reușit să i-l reconstruiască.

Cei doi indivizi care au dat bir cu fugiții s-au predat spre miezul nopții la patru ore de când polițiștii au pornit în căutarea lor. Are 17 ani și nicio remușcare.

Tânărul de 16 ani a zâmbit sfidător când a fost dus la audieri

În mașina poliției a zâmbit sfidător, după toată nenorocirea. Le-a a spus anchetatorilor că a fugit de la locul tragediei pentru că s-a speriat.

Patru capete de acuzare sunt pe numele lui. Omor din culpă, vătămare corporală gravă din culpă, conducere fără permis și fugă de la locul accidentului. Dar se pare că nu-i prima oară când nu urcă la volan. Pe rețelele de socializare s-a mai filmat în astfel de ipostaze. Individul ar avea legături cu un clan interlop, spun surse din anchetă. Rudele au venit la Parchet să-i sară în apărare.

Prietenul individului care l-ar fi lăsat la volanul mașinii are 19 ani și el a fost reținut. Pentru că a dat mașina pe mâna cuiva care nu are permis riscă o pedeapsă cu închisoarea între un an și cinci ani. A fost și el audiat câteva ore bune, dar procurorul de caz a decis ca tânărul să fie cercetat sub control judiciar.

În cartierul Pantelimon, acolo unde s-au derulat scenele tragice oamenii nu sunt deloc surprinși că s-a ajuns la o asemenea nenorocire, ci revoltați. „ Aici se fac curse, poliția nu ia nicio atitudine, nimic, fac curse eu stau în zonă”

Citește și: VIDEO Scandal uriaș la admiterea la Arhitectură! Mai mulți tineri și părinți sunt revoltați

Anchetatorii luaseră în calcul și ipoteza că la volan ar fi putut să fie tânărul care are permis, iar prietenul său minor să fi luat vina asupra lui, însă nu există deocamdată indicii care să îi ducă pe această pistă.