Livia Eftimie a stârnit agitație pe internet cu prima sa reacție după divorțul de Cătălin Bordea. Deși fosta soție a comediantului a mai făcut declarații despre despărțire, niciodată nu a fost atât de explicită cu privire la motivele și circumstanțele care au dus la separarea lor.

Ce comentarii a primit Spike din partea internauților, după mărturisirile pe care le-a făcut Livia Eftimie

Relația dintre Spike și Livia Eftimie a fost criticată de multe persoane, însă cei doi nu s-au lăsat afectați de acestea. După o perioadă de liniște, dezvăluirile recente ale Liviei Eftimie au declanșat un nou val de comentarii acide.

Un urmăritor l-a acuzat pe Spike că profită de atenția primită în prezent, insinuând că artistul ar urma să lanseze o nouă piesă. Cu alte cuvinte, acesta ar exploata declarațiile sensibile ale iubitei sale în avantajul său.

Citește și: Cătălin Bordea, despre problemele grave de sănătate cu care se lupta mama lui! Femeia s-a stins din viață la 55 de ani: „Încerc să mă țin conștient și lucid”

Spike a dezvăluit numeroase mesaje primite de la oameni, dar a dat de înțeles că nu se lasă afectat de acestea, indiferent de conținutul lor. Nu este o situație nouă pentru el, deoarece a mai întâmpinat critici încă de la începutul relației sale cu Livia Eftimie.

„Îți faci hype, vreă să scoți ceva nou”, i -a scris un urmăritor.

Ce a declarat fosta soție a lui Cătălin Bordea despre separare

După un an de tăcere, Livia Eftimie a hotărât să dezvăluie detalii necunoscute despre căsnicia cu Cătălin Bordea, sfârșitul relației lor și începutul relației cu Spike. Aceste mărturisiri au fost făcute în premieră, după o perioadă lungă în care a primit numeroase comentarii răutăcioase.

Citește și: Livia Eftimie a spus adevărul despre separarea de Cătălin Bordea. Prin ce a trecut bruneta: „Credeam că o să mă dezintegrez de la atâta plâns”

„Nu cred că a avut vreo grijă până în 2023. Nu e ușor să te ocupi de două vieți, motiv pentru care am lăsat-o pe a mea și m-am ocupat de a lui, tot(...)

Am ținut, efectiv, două vieți și am lăsat-o pe a mea deoparte pentru că consideram că e mai importantă a lui pentru că ce face el are însemnate și pentru că cine sunt eu sau ce fac eu nu(...) Doar că, la un moment dat, așa cum nu mă gândeam, am obosit. Am început să am probleme de sănătate, veștile de la medici nu erau deloc bune. În momentul în care am avut un șoc care m-a transformat și m-a îndepărtat foarte tare cred că a fost începutul sfârșitului cumva, în 2021 sau 2020(...)
Problemele lui, din nou, erau mai importante decât ce aș fi putut eu să am. Mi se vorbea de atacuri cerebrale, de cancer, de alte alea”, a
pus fosta soție a lui Cătălin Bordea.