Un individ   se repede fără motiv la un jandarm aflat în timpul liber, care voia să urce în mijlocul de transport. Bărbatul a fost înjunghiat sub privirile înmărmurit ale martorilor. Nu este pentru prima dată când se întâmplă astfel de incidente îngrijorătoare.

Un jandarm a fost înjunghiat într-o stație de tramvai din Capitală

În urmă cu câteva zile un alt bărbat a fost înjunghiat de un copil de doar 13 ani.

Pe imaginile înregistrate de camerele de supraveghere se vede cum jandarmul aflat în timpul liber se grăbește să prindă tramvaiul aflat în stație. Este însă atacat din senin de un individ îmbrăcat cu un tricou negru. Între cei doi are loc o scurtă luptă, în urma căreia jandarmul este înjunghiat de mai multe ori.

Citește și: VIDEO Dragostea te lovește la magazin! Un lanț de supermarket-uri din Spania îi ajută pe oameni să creeze conexiuni reale

Atacatorul nu a scos niciun cuvânt, după ce a ieșit de la audieri. Aproape trei ore a stat față în față cu anchetatorii, după care a fost dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Totul ar fi pornit în urma unui conflict spontan. Agresorul vorbea la telefon atunci când a coborât din tramvai, acela a fost și momentul în care s-a întâlnit cu victima care încerca să intre în mijlocul de transport în comun.

Un incident asemănător a avut loc cu câteva zile în urmă

După doar câteva secunde l-a înjunghiat pe bărbat de mai multe ori. S-a făcut apoi nevăzut. Polițiștii l-au prins după câteva ore. Cel care i-a căzut pradă agresiunii este un angajat al jandarmeriei. Nu îl cunoștea și nu avusese nicio interacțiune cu făptașul înainte să devină victimă. Rănit de cuțit omul a fost transportat de urgență la spital.

„Viața lui nu este pusă în pericol, este bine, am vorbit cu el, însă se află încă în spital. Este sub supravegherea medicilor.”

Citește și: VIDEO Dragostea te lovește la magazin! Un lanț de supermarket-uri din Spania îi ajută pe oameni să creeze conexiuni reale

Fenomenul acestor agresiuni la întâmplare ia amploare de la o zi la alta, spun medicii care se confruntă des cu astfel de cazuri, în urmă cu câteva zile un alt trecător a fost înjunghiat într-o stație de tramvai din

Capitală. Agresorul avea doar 13 ani. Ancheta preliminară a arătat că atacatorul nu a consumat substanțe interzise pentru faptele sale el riscă închisoare de la șase luni la cinci ani.