Un minor de 14 ani a fost prins la volan pe contrasens în Turnu Măgurele, iar când polițiștii l-au tras pe dreapta rudele băiatului au sărit să îi bată pe oamenii legii. La Ploiești au fost filmate alte imagini șocante. Un alt minor a furat azi noapte mașina tatălui și a fost la un pas de accident, după o cursă nebună cu prietenii. Sunt imaginile inconștienței absolute.

Un adolescent de 14 ani conduce haotic mașina părinților pe străzile din Ploiești.

Un minor de 14 ani a fost prins conducând un autovehicul pe contrasens

În timp ce e încurajat de alți cinci prieteni minori și ei. Nu le e teamă de nimic, nici măcar de moarte. Băiatul a furat în miez de noapte mașina tatălui și i-a lăsat pe rând pe prietenii lui minori să conducă.

Viteza cu care merg pe străzi e amețitoare și au fost la un pas de accident.

Citește și: VIDEO Noi detalii în cazul crimei din parcul Pantelimon! Pasagerul din dreapta a fost acuzat de ucidere din culpă

Cei șase minorii sunt acum cercetați sub control judiciar atât pentru conducere fără permis cât și pentru furtul mașinii la Turnu Măgurele un alt băiat de 14 ani a fost prins la volan chiar în timp ce conducea pe contrasens.

Rudele acestuia i-au atacat pe polițiști, după ce l-au oprit pe tânăr

Polițiștii l-au tras pe dreapta, dar imediat au apărut și rudele lui. Copilul de 14 ani, care se afla la volanul mașinii, a fost oprit de polițiști chiar în această intersecție. La doar câteva case distanță se aflau și rudele acestuia care erau la un eveniment în familie.

În momentul în care oamenii legii au vrut să-l bage în auto specială rudele acestuia s-au luat la ceartă cu polițiștii.

Citește și: VIDEO Oamenii vor fi nevoiți să plătească ecotaxa pentru haine. România, fruntaș în clasamentul celor poluatoare

Totul a escaladat în țipete îmbrânceli și o ploaie de amenințări. a venit aicăsuv a vorbit cu poliția aceea vorbesc. Două persoane, printre care tatăl minorului, au fost reținute de polițiști, după o noapte întreagă de audieri.