Șacalul, individul care a adunat mai multe condamnări, inclusiv pentru că a violat o minoră cu handicap, era supravegheat de polițiști. Individul era sub control judiciar când a comis cele două crime.

Noi detalii în cazul presupusului criminal de la Constanța

După prima dintre ele, a intrat în cercul de suspecți, dar chiar și așa a reușit să mai ia o viață.

Însă ministrul de interne nu vede deficiențe și chiar îi laudă pe anchetatori. „ Ultima dată am văzut cred că acum două săptămâni. Era aici cu mașina o fată în dreaptă dreapta. Nu știu dacă era furată sau nu, el a zis că plătit-o” Vecinii cele supranumit șacalul spun că l-au văzut recent cu Denisa, tânăra mamă care a căzut victimă pe 27 august.

În momentul în care femeia a venit în satul individului, bărbatul era deja considerat suspect în prima crimă, dar a fost lăsat liber și s-a ajuns la a doua victimă. „Am mai avut, am mai fost cu antecedente. A mai fost închis încă o dată” Individul era un recidivist periculos condamnat definitiv inclusiv pentru că a violat o minoră cu handicap. Pe atunci avea doar 18 ani.

Citește și: "Te voi iubi mereu!" Imaginile durerii de la înmormântarea Denisei! Tânăra mamă, ucisă de Șacalul din Constanța, condusă astăzi pe ultimul drum în sicriu alb: "Inima și sufletul meu"

A trecut la infracțiuni tot mai grave până când a țintit escorte pe care le ucide a spun procurorii pentru a le fura bunurile. Așa s-ar fi ales cu două mașini.

Surse din anchetă spun că principalul suspect care nu recunoaște crimele ar fi făcut parte dintr-o rețea de videochat pentru femei și bărbați. În plus, sunt verificate și alte cazuri de dispariții.

Bărbatul ar fi ucis sub ochii polițiștilor

„O persoană care ajunge să ucidă, mai ales că se pare că este vorba despre un act planificat pentru că a ascuns dovezile ca să și elimine din riscuri.

Nu putem vorbi de un un om care este sănătos din toate punctele de vedere. În general, persoanele care ajung să comită crime și tinere sunt persoanele care nu se supun normelor societății.” Din 14 iunie individul era sub control judiciar pentru că a condus fără permis.

Citește și: VIDEO Elevilor nu le pasă că telefoane sunt interzise în timpul orelor. Ce părere au tinerii despre acest aspect: „Trebuie să-i răspund la mesaje”

Pe 2 iulie are loc prima crimă. După două săptămâni, șacalul intră în cercul de suspecți și este urmărit de polițiștii din cadrul IPJ Constanța. Aflasere deja că individul era recidivist. Chiar și așa. pe 27 august comite a doua crimă. Între timp, posta clipuri pe rețelele de socializare, văzute probabil și de polițiști.

Ministrul de Interne îi laudă pe anchetatorii sub supravegherea cărora s-a comis o crimă: „Polițiști au demonstrat o foarte bună acuritate în a face legăturile între anumite elemente disparate la începutul acestui caz”.  Între timp, în vestul țării apropiații își au rămas bun de la Denisa. Tânăra mamă va fi condusă mâine pe ultimul drum.