După ce am avut ba viscol, ba vreme de primăvară, meteorologii au actualizat prognoza și au anunțat unde va ninge de Crăciun. Iată care sunt zonele unde oamenii se vor bucura de zăpadă.

„Dacă nu cumva ai planuri de călătorie să știi că s-ar putea să te dezamăgesc, pentru că de Crăciun va ninge doar în Maramureș și Bucovina, spun meteorologii.

Citește și: Urări pentru Ajunul Crăciunului în 2023! Mesaje și felicitări pentru momentele în care toată lumea îl așteaptă pe Moș Crăciun

De altfel și în zilele următoare sunt așteptate episoade de ninsori în zonele montane de acolo, dar în restul țării este greu de spus cum va fi vremea de sărbători, asta pentru că masele de aer se tot schimbă o dată la câteva zile iar specialiștii nu se pot pronunța din această cauză.

Citește și: Decembrie cu maxime peste cele normale. De când se mai răcește în România: „Ar trebui să avem valori ale temperaturilor maxime cuprinse între 0 și 4 grade”

Așadar nu este exclus să avem și noi ninsori ușoare de Crăciun, dar estimările meteorologilor arată că temperaturile vor fi mult mai ridicate decât ar fi normal, ceea ce înseamnă că oricum zăpada se va topi”,

a transmis Oana Guran, reporter Kanal D.