În această seară, în noul episod din serialul „Secrete de familie”, difuzat de la ora 22:00, la Kanal D2, Ceylin și Îlgaz urmează să divorțeze iar această situație aduce tensiuni uriașe de ambele părți.

Ajunși într-un punct de cotitură al relației lor, Îlgaz și Ceylin, care încă se iubesc, vor fi nevoiți să facă fața unei noi încercări ale destinului. Deși Ceylin locuiește în casa părintească, Îlgaz nădăjduiește că soția sa a revenit asupra deciziei de a divorța.

Mai mult, în ziua procesului de divorț, Ceylin nu își face apariția în sala de judecată, fapt ce îl pune pe gânduri pe procuror.

Yekta se confruntă cu o situație neașteptată. Avocatul află cu stupoare că este tatăl biologic al tânărului Omer și astfel este nevoit să îl accepte pe tânăr în viața sa, ca membru al familiei. În plan paralel, Yekta face totul pentru a dovedi nevinovăția lui Haluk, în cazul morții ziaristului Berkan, după ce procurorii au cerut detenție pe viață pentru suspect.

O tragedie petrecută în Șile pune pe jar procurorii și anchetatorii, iar Îlgaz și Ceylin vor fi nevoiți, din nou, să stea „față în față”.

Cum reușește Yekta să afle cine este criminalul tânărului ziarist Berkan, cum va fi afectat controversatul avocat de acest caz teribil și dacă vor reuși Îlgaz și Ceylin să remedieze situația dramatică dintre ei, puteți afla astăzi, de la ora 22:00, în noul episod din serialul „Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2.

Serialul „Secrete de familie” va putea fi urmărit din 16 martie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 22:00, numai la Kanal D2, și în reluare lunea, de la ora 23:00.