Astăzi, de la ora 19:00, în „Dragoste și speranță”, o regăsim pe Zeynep fermă în deciziile sale în ceea ce o privește pe mama sa, odată cu difuzarea unui nou episod din îndrăgitul serial, la Kanal D2.

Sătulă de neînțelegerile din familia Guralp, provocate de mama ei, Zeynep îi cere acesteia să nu se mai amestece în viața sa. Gonul va avea parte de un șoc atunci când propria fiică o va da afară din casa în care tânăra locuiește.

Odată cu sosirea inoportună a mamei sale în oraș, Sîla intră în panică. Tânăra se teme de ce este mai rău, acum când Cavidan a venit să o ia din marele oraș, pentru a o căsători în satul natal cu Alper. O serie de evenimente neprevăzute vor schimba însă cursul evenimentelor iar Naciye, care era convinsă că a scăpat de Sîla , va trebui să suporte o situație care o va deranja peste măsură.

Cum va reacționa Gonul atunci când Zeynep o va alunga din viața sa și ce decizie va lua Kuzey, atunci când Cavidan va vrea să își ia fiica înapoi în satul natal, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.