Astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, o regăsim pe Zeynep, care se confruntă cu un comportament neobișnuit al lui Ege în ceea ce o privește.

Zeynep va trebui să facă față unei situații necunoscute până acum, mai exact comportamentului „rece” de care dă dovadă Ege, atunci când tânăra vrea să-i vorbească. Mai mult, Zeynep va trebui să justifice o situație stânjenitoare, atunci când Bulent va veni să îi ofere ajutorul tinerei fete și va da nas în nas cu Arda.

Bulent, care nu știe că cei doi tineri locuiesc împreună, va avea parte de un șoc în ceea ce privește comportamentul lui Zeynep.

Naciye observă un lucru suspect la Suat Calișkan și trebuie să afle neapărat ce ascunde bărbatul. Naciye, care de mai multă vreme are bănuiala că Elif a fost calomniată de către familia lui Handan, este dispusă să facă totul pentru a afla ce ascunde familia Calișkan.

Naciye nu vrea să riște viitorul fiului său.

Cum va reacționa Zeynep când află că Ege și Melis sunt împreună și dacă va reuși Naciye să descopere ce ascunde familia Calișkan, ce poate afecta viitorul lui Kuzey, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.