Astăzi, de la ora 19:00, la Kanal D2, o regăsim pe Zeynep, eroina îndrăgitului serial „Dragoste și speranță”, ținută „prizonieră” în casa lui Bulent.

Bărbatul nu acceptă sub nicio formă că fiica lui să plece din casă și o încuie în camera, până când va rezolva situația grea în care se află amândoi. Feraye și Melis „turbează” de mânie când Bulent le înfruntă iar tânăra fiica a familiei Guralp va face un gest extrem pentru a-și învinge tatăl.

Zeynep nu știe ce se petrece și de ce este „sechestrată” în casa familiei care o urăște și apelează la ajutorul lui Arda.

Elif continuă să sufere din cauza problemelor din familie dar și din cauza celor pricinuite de Kuzey. Tânăra nu suportă să o vadă pe Handan alături de bărbatul iubit și este la un pas de a-i spune adevărul lui Kuzey.

Cum va reacționa Suat când află că fiica lui l-a mințit în legătură cu handicapul acesteia și dacă va reuși Elif să îi spună tot adevărul lui Kuzey, puteți află astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.