Fanii serialului „Dragoste și speranță” o vor regăsi pe Zeynep hotărâtă să se întoarcă acasă, în noul episod difuzat astăzi, de la ora 19:00, la Kanal D2.

Sătulă de toate problemele, dar mai ales întristată peste măsură deoarece Ege a abandonat ideea de a mai lupta pentru dragostea lor, Zeynep ia o hotărâre șocantă.

Tânăra îi înmânează lui Bulent cererea de înghețare a anului școlar, deoarece vrea să se întoarcă în Edremit și să ia viața de la capăt.

Bulent nu știe cum să reacționeze în fața acestei situații și nu vrea să își piardă fiica din nou.

Kuzey face presiuni asupra lui Kubilay pentru a-l determina să depună mărturie la procesul lui Muruvvet, împotriva lui Suat. Totodată, familia Calișkan trăiește cu temerea că toate planurile lor de viitor vor fi ruinate dacă Kubilay este găsit de Kuzey.

Cum plănuiește Suat să „scape” de Kubilay, singurul care îl poate distruge prin mărturiile sale, și ce măsură va lua Kuzey pentru ca familia Calișkan să fie

pedepsită pentru faptele lor împotriva familiei lui Elif, puteți află astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.