Astăzi de la ora 19:00, în „Dragoste și speranță” o regăsim pe Zeynep, eroina producției, pusă în fața unei situații surprinzătoare.

Zeynep va fi pusă într-o situație neobișnuită de către Feraye, care a venit în vizită în noua locuință a tinerei pentru a-i face o propunere inedită. Cu toate că urmează să divorțeze de Bulent, Feraye încă îl iubește pe bărbatul alături de care și-a întemeiat o familie și dorește să facă un gest frumos pentru fata soțului său din relația cu Gonul.

Pe cât de surprinsă este Zeynep de propunerea lui Feraye, în ceea ce o privește, pe atât de fermă va fi în fața acesteia.

În familia Calișkan s-a declanșat calvarul de când Kubilay a dispărut. Cu toții se tem că acesta, dacă va fi găsit de Kuzey, va spune adevărul despre uneltirile lui Suat și astfel Elif va fi absolvită de „infracțiunea” de care era acuzată în trecut, mama acesteia va fi eliberată din închisoare, iar Kuzey o va părăsi pe Handan.

După îndelungi eforturi, Kuzey reușește să îl găsească pe Kubilay și îi va face acestuia o propunere greu de refuzat, dacă acceptă să spună adevărul despre familia Calișkan.

Ce răspuns va oferi Zeynep la propunerea neașteptată venită din partea lui Feraye și dacă va accepta Kubilay să spună adevărul despre complotul familiei Calișkan, la adresa lui Elif, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul „Dragoste și speranță”, la Kanal D2.